ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

To ΕΚΑΒ ευχαριστεί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γρεβενών...











Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ μετά την αρχική ικανοποίηση από την απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών για την στέγαση τους στο λυόμενο του παλαιού Νοσοκομείου, έρχονται αντιμέτωποι με..
τις αντιδράσεις άλλου φορέα (Ερυθρού Σταυρού) και με τον οποίο επ’ ουδενί δεν θέλουν να έρθουν σε αντιπαράθεση.
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες και τους φορείς του Νομού Γρεβενών για τους λόγους που είναι απαραίτητη η στέγαση μας στον εν λόγω χώρο:
Από τον Σεπτέμβριο του 2006 και την ίδρυση του Τομέα ΕΚΑΒ Γρεβενών είμαστε φιλοξενούμενοι σε χώρους του Νοσοκομείου Γρεβενών που δεν πληρούν ούτε τις απαραίτητες ανάγκες.
Ως εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ βρισκόμαστε 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο με παγωνιά – καύσωνα – βροχές με κίνδυνο της ζωή μας σε δύσκολες συνθήκες δίνουμε την μάχη να μπορούμε να βρεθούμε δίπλα σου σε μαζικές καταστροφές, σε τροχαία, σε απώλεια της υγείας σου και όποτε μας χρειάζεσαι.
Η απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν. Γρεβενών να είμαστε σε ένα χώρο δίπλα του είναι στην σωστή κατεύθυνση για την συνεργασία των δύο φορέων υγείας που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη.
Η εγκατάσταση μας εκεί θα διορθώσει την εικόνα του χώρου (κυκλοφορία αδέσποτων ζώων, καθαριότητα, συντήρηση) για την οποία κανείς δεν είναι υπερήφανος αυτή τη στιγμή.
Η λειτουργία του ΕΚΑΒ θα εξυπηρετηθεί με την στέγαση των ασθενοφόρων και την εξοικονόμηση χώρων για την αποθήκευση υγειονομικών και άλλων υλικών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Γ.Ν. Γρεβενών και ιδιαίτερα τον Δ/ντη κ. Γαυρίδη για την κατανόηση του στεγαστικού μας προβλήματος .
Ελπίζουμε όλοι οι τοπικοί φορείς να σταθούν αρωγοί στην όσο συντομότερη εγκατάσταση μας στο λυόμενο του παλαιού Νοσοκομείου αλλά και στην εξεύρεση λύσης για την μετεγκατάσταση του Ερυθρού Σταυρού.




ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


-Ο-                                                  -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



Διαβάστε ακόμη:  Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γρεβενών κάνει έξωση στον Ερυθρό Σταυρό.!!!!

2 σχόλια:

  1. Για να σας ρωτήσω κάτι, λέτε πως:
    "Η εγκατάσταση μας εκεί θα διορθώσει την εικόνα του χώρου (κυκλοφορία αδέσποτων ζώων, καθαριότητα, συντήρηση) για την οποία κανείς δεν είναι υπερήφανος αυτή τη στιγμή".
    Δηλαδή, στα καθήκοντά σας είναι και η διαχείριση κυκλοφορίας αδέσποτων ζώων;!!!
    Είστε και οδοκαθαριστές;!!! Κηπουροί;!!!!
    Ζητήματα που αφορούν εδώ και καιρό την Δημοτική Αρχή και που πιστεύω πως είναι στις αρμοδιότητες κάποιων Αντιδημάρχων, θα τα πραγματοποιήσετε εσείς;!!!
    Τι πρέπει να υποθέσουμε πως συμβαίνει στην πραγματικότητα;
    Δεν αμφισβητεί κανείς, ότι το ΕΚΑΒ, (ως ξεχωριστός φορέας που είναι) πως δεν πρέπει να στεγάζεται σε δικό του χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλή η ειρωνία σου 8:46 αλλά πιστεύεις ότι το ίδιο είναι ένας χώρος στον οποίο θα βρίσκονται συνέχεια κάποιοι εργαζόμενοι από το να είναι όπως είναι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή