ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Από λάθος δικό της πήγαν στο πάρτι της 1500 άτομα....

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο






Ήθελε να κάνει πάρτι γενεθλίων για μερικούς φίλους. Όμως κατά λάθος άφησε ανοιχτή την πρόσκληση στο facebook και έτσι μαζεύτηκε η Σάρα και η Μάρα! Το Σάββατο έκλεισε τα 16 της χρόνια..
Και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα...μικρό πάρτι για να το γιορτάσει στο σπίτι της στο Αμβούργο της Γερμανίας. Έφτιαξε λοιπόν την πρόσκληση της και την κοινοποίησε στους φίλους της στο Facebook. Όμως ξέχασε να κλικάρει ένα τετραγωνάκι με την ένδειξη “private” δηλαδή προσωπικό και η πρόσκληση εμφανίστηκε σε όλο το Facebook.
Το Σάββατο έφτασε και η Τέσσα όπως ονομάζετε το κορίτσι ετοιμάστηκε για το πάρτι της. Μόνο που δεν έφτασαν καμιά δεκαριά φίλοι της όπως περίμενε αλλά περίπου 1.500 άτομα που είδαν την πρόσκληση και πήγανε. Όχι όμως ακάλεστοι αφού πήραν πρόσκληση μέσω Facebook.



Μάλιστα όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής το κορίτσι δεν ήταν καν σπίτι αφού απουσίαζε με τους γονείς της. Περίπου 100 έφιπποι αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να επιβάλουν την τάξη και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία των καλεσμένων. Και φάνηκαν τυχεροί γιατί στην πρόσκληση είχαν απαντήσει περίπου 15.000 άτομα ότι θα παρευρεθούν. Και τελικά πήγαν μόνο 1.500.


Οι περισσότεροι κρατούσαν και πλακάτ που έγραφαν “I Love Thessa”, φορούσαν πολύχρωμα καπέλα και φαίνεται πως το διασκέδαζαν.



Η μόνη μάλλον που δεν το διασκέδασε θα ήταν η 16χρονη εορτάζουσα. Το πάθημα ας της γίνει...μάθημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου