ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Κατερίνη: Εξώδικο αγανακτισμένων σε βουλευτές - Αετός3 : "Ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο"...







Εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας προς όλους τους βουλευτές του νομού Πιερίας αποστέλλουν οι «αγανακτισμένοι» της περιοχής, ενώ επιφυλάσσονται και για περαιτέρω νομικές ενέργειες,..
σε περίπτωση που εκείνοι προχωρήσουν σε ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Στην επιστολή, η οποία απευθύνεται προσωπικά στον κάθε βουλευτή του νομού, αναφέρεται ότι «αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε».
Το κείμενο, το οποίο έχουν υπογράψει, ήδη, 300 πολίτες της Κατερίνης -ενώ η συγκέντρωση υπογραφών συνεχίζεται- καταλήγει: « Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων».
ΑΕΤΟΣ2: Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και εμείς κάτι ανάλογο από τον έναν και μοναδικό Βουλευτή που μας εκπροσωπεί. Θα μπορούσαμε δηλαδή να ζητήσουμε από τον κ.Χαντάβα να ΜΗΝ ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο που υποθηκεύει το μέλλον όλων μας αλλά και το αύριο της χώρας μας. 
Τη σύνταξη της επιστολής ας την αναλάβει όποιος αγανακτισμένος επιθυμεί αρκεί  όμως να την έχουνε κάπου στην πλατεία για να μπορεί να την υπογράφει ο κάθε σώφρον πολίτης του Νομού Γρεβενών
Κάτι ανάλογο έγινε και στο Ηράκλειο Κρήτης με τους εκεί βουλευτές. Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ΑΕΤΕ ΕΙΣΑΙ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ BLOG ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Να μην κανουμε κανενα εξωδικο...ποιον εχουμε βουλευτη αυτη τη στιγμη??? τον κυριο χανταβα αν θυμαμαι καλα.. να του στειλουμε επιστολη με υπογραφες απο ολους μας.. ψηφιζετε υπερ των νεον μετρων της κυβερνησης κυριε χανταβα ???? να ειστε σιγουρος οτι η πολιτικη σας καριερα θα τελειωση αν το κανετε αυτο.να μην τον ξανα ψηφησει ποτε κανεις. εμεις οι γρεβενιωτες τον βαλαμε στην βουλη οχι για να καμαρωνη κ να κανει απλα οτι του λενε.αλλα για να υπερασπιζετε τα δικαιοματα των πολιτων που τον ψηφησαν κ μη....αφου μας εκβιαζουν αυτοι καθε μερα καθε ωρα με καινουργια μετρα κτλ..πρεπει να τους πληρωσουμε κ μεις με το ιδιο νομισμα.ντροπη για οποιον βουλευτη ψηφησει υπερ του καινουργιου μνημονιου.κ ο λαος θα πρεπει να το θυματε αυτο στο μελλον.αν υπαρξει φυσικα μελλον γιατι δεν το βλεπω.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή