ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ξεκίνησε η 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με κύριο αίτημα να μην περάσουν τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος

Παραλύει η Χώρα..







Τα μέσα μεταφοράς έχουν τραβήξει χειρόφρενο πλην των λεωφορείων που εξυπηρετούν τους Special Olympics και το Μετρό, που λειτουργεί κανονικά μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας αλλά και τον ΗΣΑΠ..
καθώς τα τραίνα θα λειτουργούν από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 μετά το μεσημέρι.
Εμπλοκή θα προκληθεί στις εναέριες κυκλοφορίες, αφού οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προχωρούν σε 4ωρες στάσεις εργασίας, με αποτέλεσμα δεκάδες πτήσεις να ματαιωθούν ή να αλλάξουν ώρα.
Προβλήματα έχουν ήδη προκληθεί στα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραία, καθώς στην απεργία συμμετέχουν μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι και ναύτες, ενώ από το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ έχουν κάνει μπλόκα σε καταπέλτες πλοίων που επρόκειτο να αποπλεύσουν μιας και τα πληρώματά τους δεν απεργούσαν.
Καμία υπηρεσία του δημόσιου τομέα δεν λειτουργεί, ενώ νοσοκομεία, κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ, θεραπευτήρια χρονίων παθήσεων και υπηρεσίες πρόνοιας λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιήσουν και τις δύο ημέρες οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.
Σήμερα Τρίτη στις 11:00 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιούν συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως, ενώ στις 10:00 τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια. Σήμερα επίσης, το ΠΑΜΕ θα κάνει και δεύτερη συγκέντρωση στις 17:00 στους Στύλους Ολυμπίου Διός.
Την Τετάρτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα κάνουν στις 19:00 το απόγευμα συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος συγκέντρωση και στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τη Βουλή. Το πρωί της ίδιας μέρας το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια στις 10:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου