ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η λίστα με 500 "επίορκους" υπαλλήλους Δημοσίου







Λίστα με τα ονόματα 500 επίορκων υπαλλήλων του Δημοσίου, των οποίων οι υποθέσεις έχουν τελεσιδικήσει στην τακτική Δικαιοσύνη, απέστειλε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής στους..
φορείς του Δημοσίου για την επιβολή πειθαρχικών ποινών. Οι υπάλληλοι αυτοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς, όπως η υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, η πλαστογράφηση δημοσίων εγγράφων και ο παράνομος χρηματισμός, δεν θα υποστούν -μετά και την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας- μόνο πειθαρχικές διώξεις.
Οι νέες ρυθμίσεις για το πειθαρχικό δίκαιο, τις οποίες προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, θα έχουν ως συνέπεια να αποκλειστούν εφ' όρου ζωής από οποιαδήποτε διαδικασία εξέλιξης στην ιεραρχία, ενώ θα τους επιβληθεί ακόμη και μείωση των αποδοχών τους, το ύψος της οποίας θα εξαρτάται πλέον από τα αποτελέσματα της αξιολόγησής τους.
Εκτός από τα ονόματα των 500 επίορκων υπαλλήλων, των οποίων οι υποθέσεις τελεσιδίκησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ο κ. Ρακιντζής έχει στην κατοχή του ακόμη μία λίστα με 1.540 ονόματα λειτουργών οι οποίοι, σύμφωνα με τα πορίσματα του ελέγχου, εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς.
Αυτό σημαίνει ότι για περισσότερους από 2.040 «επίορκους»υπαλλήλους, σε βάρος των οποίων έχουν κινηθεί ή έχουν ολοκληρωθεί οι ποινικές διώξεις την περίοδο 2010-2011, έχουν κλείσει οριστικά και αμετάκλητα οι πόρτες για οποιαδήποτε εξέλιξή τους στο Δημόσιο, ακόμη και στην περίπτωση που θα παραμείνουν στη θέση τους και δεν τους επιβληθεί η ποινή της αργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου