ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έχουμε «Κυβέρνηση» τρόικας στην Ελλάδα!!!

Δεν διοικεί πλέον το ΠΑΣΟΚ..






Οι λιτές και προσεκτικά διατυπωμένες ανακοινώσεις για τη συμφωνία κυβέρνησης - τρόικας ύστερα από τη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζ. Κλ. Γιούνκερ την..

Παρασκευή στο Λουξεμβούργο, αποτυπώνουν την εποπτεία Βρυξελλών στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, στην κρατική μηχανή με έμφαση στον εισπρακτικό μηχανισμό και τις δαπάνες, στη διανομή των κοινοτικών κονδυλίων και σε διαρθρωτικές δράσεις που βαλτώνουν.
Η κάθοδος της τρόικας προαναγγέλθηκε από τον αρμόδιο επίτροπο Ολι Ρεν, που δήλωσε ότι η Κομισιόν και τα κράτη-μέλη είναι έτοιμα να «ενισχύσουν την τεχνική συνεργασία» προς τις οικονομικές αρχές της χώρας. Επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που εδώ και καιρό ανέφεραν ότι ασκούνται μεγάλες πιέσεις για την εγκατάσταση πλήθους εποπτών της Ε.Ε. στα υπουργεία και βασικούς φορείς του Δημοσίου, για να διασφαλίσουν ότι αυτή τη φορά τα μέτρα δεν θα μείνουν στα χαρτιά, αλλά θα εφαρμοσθούν. Μάλιστα, το σχέδιο συμμερίζονται και κυβερνητικά στελέχη που ελπίζουν έτσι να παρακαμφθούν πηγές «δυστοκίας αλλά και... διαφθοράς που εμποδίζουν το ‘’συμμάζεμα’’ σπατάλης και φοροδιαφυγής».
Όπως γράφει σήμερα η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», μηχανισμοί παρακολούθησης της τρόικας θα δημιουργηθούν -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της- και στους τομείς της δημόσιας διοίκησης, τη μεταρρύθμιση της υγείας, τη βελτίωση της λειτουργίας της αγοράς εργασίας, την εξάλειψη των εμποδίων για τη σύσταση και λειτουργία επιχειρήσεων και την απελευθέρωση των μεταφορών και της ενέργειας.
Η τρόικα ανακοίνωσε επίσης τη σύσταση «φορέα ιδιωτικοποίησης με επαγγελματική και ανεξάρτητη διαχείριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου