ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα προς Καθηγητές της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών...







Καλώ τους Καθηγητές της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών που αποτελούν στόχο τής με αριθμό 8/9-6-2011 πράξεως του ΠΥΣΔΕ Γρεβενών, που προσδιόρισε τα κενά και πλεονάσματα εκπαιδευτικού προσωπικού
των Σχολικών Μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (όπως το ΠΥΣΔΕ Γρεβενών αντιλαμβάνεται την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών) και του συνημμένου εγγράφου τής ανωτέρω πράξεως, όπως προκύπτει από το έγγραφο που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, να μελετήσουν με πολύ προσοχή τα αναφερόμενα σε αυτό πριν προχωρήσουν στη δήλωση της επιθυμίας τους εντός της προθεσμίας που τους προτρέπει.
Σας ενημερώνω πως ήδη από την Παρασκευή 10/Ιουνίου/2011 11:21 π.μ. ξεκίνησα τη νόμιμη διαδικασία προσβολής αυτής της αποφάσεως (διότι κατά την άποψή μου είναι υπηρεσιακά και νομικά διάτρητη) και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Έχω την πρόθεση να προχωρήσω τη διαδικασία αυτή μέχρι το σημείο της αποδόσεως ευθυνών σε κάθε άτομο που εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στην ιστορία αυτή, για να σταματήσει οριστικά η αντιμετώπιση συναδέλφων ως να ήταν υπήκοοι χώρας εξουσιαζόμενης από αυταρχικό καθεστώς. Η τακτική που θα ακολουθηθεί είναι προσωπική μου επιλογή και αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σας κοινοποιηθεί.
Για την ώρα ο πρώτος υπεύθυνος για την πρωτοφανή αυτή κατάσταση είναι ο Δ/ντής της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Λιάμπας Θωμάς, όπως προκύπτει από το ανηρτημένο έγγραφο στον ιστότοπο της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.
Τα υπόλοιπα ονόματα θα σας γνωστοποιηθούν μόλις μου γίνουν επίσημα γνωστά σύμφωνα με την αίτησή μου προς το ΠΥΣΔΕ Γρεβενών με Αριθ. Πρωτ. 1750/10-6-2011.


Ψαθόπυργος Δευτέρα – 13/Ιουνίου/2011
Χρίστος Κων. Τσακστάρας
Φυσικός

2 σχόλια:

  1. Χρίστος Κων. Τσακστάρας13 Ιουνίου 2011 στις 11:36 π.μ.

    Παρακαλώ, αν είναι δυνατόν, να αφαιρεθούν οι δύο τελείες στο παρακάτω απόσπασμα "που προσδιόρισε τα κενά και πλεονάσματα εκπαιδευτικού προσωπικού..
    των Σχολικών Μονάδων" όταν ανοίγει το θέμα για ανάγνωση ολόκληρου του κειμένου.
    Ευχαριστώ για την ανάρτηση.

    Χρίστος Κων. Τσακστάρας
    Φυσικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ; ΕΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ-ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ...
    THIS IS BLOG....

    ΑπάντησηΔιαγραφή