ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κεφαλλονιά: Ο Εμίρης του Κατάρ κατέβηκε ο ίδιος και αγόρασε ψάρια...









Ο εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλίφα αλ Θάνι μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους αρχηγούς κρατών στον κόσμο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κατέβει αυτοπροσώπως στο λιμάνι του Αργοστολίου στην..
Κεφαλλονιά για να αγοράσει φρέσκα ψάρια από τις τράτες! Ο extra large δισεκατομμυριούχος ήταν πολύ ευγενικός με τους ψαράδες, απέφυγε όμως τους αστακούς και τις κωλοχτύπες που του πρότειναν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο λάτρης της ελληνικής μυθολογίας και λάτρης του Κατάρ, επιθυμεί διακαώς να επενδύσει στην Ελλάδα, ως τώρα όμως εμφανίζεται σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο αγοράζοντας ακίνητα, αεροδρόμια, λιμάνια και καταστήματα.
Σημειώνεται ότι το περιοδικό «Forbes» τοποθετεί τον εμίρη, που αυτές τις μέρες κάνει τις διακοπές στου στα νησιά του Ιουνίου με την πολυτελή θαλαμηγό του, στην 7η θέση με τα πιο πλούσια μέλη βασιλικών οικογενειών στον κόσμο, με προσωπική περιουσία που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 2 δισ. δολάρια.
Η οικογένειά του κυβερνά το Κατάρ περισσότερο από 150 χρόνια και ο ίδιος είναι απόφοιτος της βρετανικής στρατιωτικής ακαδημίας Sandhurst.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου