ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: Το ''κλειδί'' ήταν η οικιακή βοηθός των ηλικιωμένων!











Άγρια ληστεία τη νύχτα με το άτυχο ζευγάρι των ηλικιωμένων να καταλήγει στο νοσοκομείο... Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.00 χθες το βράδυ (16-06-2011). Οι δύο ληστές είχαν υπολογίσει τα πάντα. Περίμεναν έξω..
από το σπίτι των ηλικιωμένων στην οδό Ιπποδρομίου και χτύπησαν όταν τους δώθηκε η κατάλληλη ευκαιρία: όταν βγήκε η οικιακή βοηθός για να πετάξει τα σκουπίδια.
Οι ληστές πετάχτηκαν, την χτύπησαν και την έσυραν στην πολυκατοικία. Την ανάγκασαν να τους ανοίξει και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης των γερόντων. Οι αδίστακτοι κακοποιοί τους χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα και όταν οι ηλικιωμένοι σωριάστηκαν στο πάτωμα άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.
Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Βούτηξαν τις συντάξεις και τα κοσμήματα που βρήκαν και έγιναν καπνός. Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός, που είχε τραυματιστεί πιο ελαφρά ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου