ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το... σπέρμα!









Κάποιοι άντρες το αποκαλούν νέκταρ, κάποιοι άλλοι εξωτικό χυμό. Το σπέρμα του καλού σου είναι αντικείμενο έρευνας και για εσένα, που πραγματικά έχεις πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό. Ιδού λοιπόν όλα όσα..
θέλεις να γνωρίζεις.
Το σπέρμα: πρόκειται για το οργανικό υγρό,που περιέχει τα σπερματοζωάρια, απαραίτητα για τη γονιμοποίηση του ωαρίου. Εκκρίνεται στους όρχεις, το ζεύγος των ανδρικών γεννητικών αδένων ενώ εκτός από σπερματοζωάρια, το ανθρώπινο σπέρμα περιέχει και διάφορα συστατικά: ένζυμα και φρουκτόζη (πλήρης ανάλυση για το τι περιέχει το σπέρμα, θα βρεις παρακάτω, στην συγκεκριμένη παράγραφο που αφορά στο θέμα) που βοηθούν στην επιβίωση των σπερματοζωαρίων.
Η ποσότητα του σπέρματος: το ζήτημα της ποσότητας του σπέρματος απασχολεί πολύ τα απανταχού αρσενικά. Σε αντίθεση με εμάς που όσο λιγότερο είναι τόσο το καλύτερο, η ποσότητα εκκρινόμενου σπέρματος κατά την εκσπερμάτωση είναι μέτρο αυτοπεποίθησης για το αγόρι σου. Στο ανδρικό μυαλό, όσο περισσότερο είναι το σπέρμα που εκκρίνεται στην κορύφωση, τόσο μεγαλύτερη η αυτοπεποίθηση του καλού σου και άρα και η ηδονή του. Για πολλούς άντρες, η μεγάλη ποσότητα σπέρματος, συνδέεται με την αυξημένη λίμπιντο, την σεξουαλική δύναμη και την γονιμότητα.
Μια αλήθεια στα άνωθι υπάρχει αφού όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του σπέρματος, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες γονιμοποίησης του ωαρίου (εφόσον φυσικά μιλάμε για κολπική διείσδυση χωρίς προφυλάξεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που προσπαθεί να τεκνοποιήσει) ενώ και κατά την εκσπερμάτωση, η μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος οδηγεί σε περισσότερες συσπάσεις των μυών εκεί κάτω, που αυξάνουν την απόλαυσή του.
Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την ποσότητα σπέρματος που εκκρίνει;
Εννοείται πως οι παράγοντες ου επηρεάζουν την ποσότητα αλλά και την ποιότητα σπέρματος είναι πολλοί. Υπάρχει η κληρονομικότητα, η ηλικία, η διατροφή και φυσική η συνολική κατάσταση υγείας του άντρα.
Και μπορεί για την κληρονομικότητα και την ηλικία να ην μπορείς να κάνεις κάτι αλλά αν θέλεις να αυξήσεις την ποσότητα σπέρματος του αγαπημένου σου,πρότεινέ του μια διατροφή πλούσια σε αμινοξέα όπως η λ -αργιρινη ή η λ- λυσίνη αλλά και ο ψευδάργυρος (θα τα βρεις σε συμπληρώματα διατροφής) ενώ ταυτόχρονα μπορεί να καταναλώνει περισσότερο νερό και υγρά.
Εννοείται πως σπουδαίο ρόλο παίζει και η καλή κατάσταση του κυκλοφορικού του που επηρεάζει θετικά και την εκσπερμάτωση.
Φυσικά, και η συχνότητα εκσπερμάτωσης διαμορφώνει την ποσότητα του σπέρματος που εκκρίνεται σε κάθε επαφή. Αν απέχετε για μία με δύο ημέρες (για παραπάνω από δύο ημέρες, θα σταματήσει η παραγωγή περεταίρω σπέρματος αφού το ρεζερβουάρ θα είναι γεμάτο), η ποσότητα σπέρματος θα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Αν προσπαθήσετε να κάνετε σεξ μέσα σε λίγη ώρα αφότου έχει εκσπερματώσει, η ποσότητα θα είναι μικρότερη.
Κατάποση, τι δύσκολο (ή εύκολο) πράγμα:
Καθώς το αγόρι σου πλησιάζει στην κορύφωση, πρέπει να αποφασίσεις αν θα φτύσεις ή θα καταπιείς το σπέρμα του. Σίγουρα, όπως και το να του κάνεις στοματικό, η κατάποση είναι μια διαδικασία που έχει απόλυτη σχέση με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Κάποιος μπορεί να σε πιέσει και να μην το κάνεις ποτέ. Με άλλον, μπορεί να το νιώσεις και να το κάνεις σαν κάτι απλό και συνηθισμένο. Ό,τι κι αν αποφασίσεις θυμήσου πως η απόφαση είναι δική σου κι αν κάνεις κάτι με το ζόρι μπορεί να σου έρθει ευκολότερα η αναγούλα και να σου μείνει και τραύμα από την ανεπιτυχή προσπάθεια.
Μην ξεχνάς πως για εκείνον δεν πάει να είναι μια σέξυ και ηδονική στιγμή. Αν αποφασίσεις να καταπιείς τους ''χυμούς'' του, καθώς πλησιάζει στον οργασμό, φέρε το πέος του κοντά μέσα και πίσω μέρος του λαιμού. Έτσι, η κατάποση θα γίνει σχεδόν αυτόματα και η γεύση του σπέρματος δεν θα σε αηδιάσει ιδιαίτερα! Αν πάλι αποφασίσεις να τον αφήσεις να τελειώσει στο στόμα σου αλλά να μην καταπιείς το σπέρμα, απομακρύνσου σιγά σιγά (μην τρέξεις σαν τρελή) και πήγαινε στο μπάνιο. Εναλλακτικά, έχε μια πετσετούλα δίπλα. Τώρα να πεις ναι στην κατάποση, κάνε τη ζωή σου ευκολότερη, βελτιώνοντας τη γεύση του σπέρματος.
Πώς θα βελτιώσεις τη γεύση του σπέρματός του:
Πολλοί μύθοι κυκλοφορούν γύρω από το θέμα αυτό αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι τι ταιριάζει στα δικά σου γούστα. Κάτι πολύ ξινό για εσένα, μοιάζει γλυκό στο στόμα μιας άλλης γυναίκας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δούμε πως επηρεάζει τη γεύση του σπέρματος, μια ποικιλία τροφών.




Νewsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου