ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο Καιρός: Ισχυροί βοριάδες και σήμερα Δευτέρα

Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός αλλά με λίγες βροχές. Βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στα πελάγη...
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά:
Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ ενω η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς.
Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Στη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες τοπικές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στα νότια 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα ανατολικά και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου