ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Ο κ.Ψευτογκάς είναι "ανενημέρωτος" , "Ο Βουλευτής είναι βουλευτής Γρεβενών και όχι Αθηνών"....








 "Ο κ. Ψευτογκάς αντί να μηδενίζει τα πάντα σε μία προσπάθεια να αποκτήσει πολιτικό ρόλο, θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί από τους καθ΄ ύλην αρμόδιους, κάτι που μέχρι σήμερα δεν το έκανε ποτέ, για όλα αυτά που..
με μεγάλη ευκολία απαξιώνει, παραπληροφορώντας μέσα από την άγνοιά του τους πολίτες των Γρεβενών στο πλαίσιο ενός περίεργου αρνητισμού για τα όσα θετικά συμβαίνουν" τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών απαντώντας στα όσα είπε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρεβενών κ. Ψευτογκάς στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 για το ΒΙΟΠΑ τόνισε: «η αλήθεια για το ΒΙΟΠΑ Γρεβενών την οποία ο κ. Ψευτογκάς μάλλον δεν γνωρίζει έχει ως εξής. Έχει απορριφθεί η αρχική θέση στην Μυρσίνη, διότι είχε χαρακτηρισθεί ως δασική περιοχή και έχουν προκριθεί τρεις (3) νέες θέσεις που θα αποτελούν το ΒΙΟΠΑ Γρεβενών».
1. Στη θέση «Αγρόκτημα Κοκκινιάς» στον κόμβο του Ταξιάρχη στην Εγνατία οδό όπου θα γίνει ΒΙΟΠΑ χαμηλής και μεσαίας όχλησης ( με μικρή μονάδα παραγωγής ρεύματος).
2. Στη θέση «Πολτσάρι» στο Αγρόκτημα Μαυραναίων, στο κόμβο της «ΕΛΥΝ» στην Εγνατία, όπου θα γίνει ΒΙΟΠΑ χαμηλής όχλησης ( αποθηκευτικοί χώροι και logistics ).
3. Στην Δεσκάτη, πριν την πόλη στην περιοχή της VALPAC, όπου θα γίνει ΒΙΟΠΑ χαμηλής και μεσαίας όχλησης, αυτός είναι ο σχεδιασμός του νέου ΒΙΟΠΑ μετά την απόρριψη της προτεινόμενης από το ΓΠΣ του 1989 Βιομηχανικής Περιοχής, σύμφωνα με την μελέτη που κατατέθηκε στην ΒΙΟΠΑΝΓΡΕ από την ΑνΓρε.
Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ιστορικό και στον σκοπό ίδρυσης της ΒΙΟΠΑΝΓΡΕ καθώς και στα κριτήρια επιλογής των προτεινόμενων θέσεων τονίζοντας ότι: «οι προτεινόμενες νέες περιοχές βρίσκονται σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, σε μικρή απόσταση από την Εγνατία Οδό, κατά μήκος οδικών αξόνων των Εθνικών Οδών της περιοχής», καθώς και στις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την ΑνΓρε και κατέληξε, αυτή είναι η αλήθεια κ. Ψευτογκά για το ΒΙΟΠΑ την οποία θα γνωρίζατε εάν είχατε ζητήσει ενημέρωση.
Για την έγκριση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου «Κατασκευή γέφυρας Πόρου Νομού Γρεβενών» ο Δήμαρχος δήλωσε: «με χαρά ενημερωθήκαμε για την απόφαση αυτή, ελπίζουμε και ευχόμαστε να ενταχθούν και τα άλλα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο ΕΣΠΑ».
Η ένταξη του έργου αυτού τόνισε ήρθε να απαντήσει στο Βουλευτή και σε όλους αυτούς που με μεγάλη ευκολία έλεγαν ότι δεν υπήρχαν μελέτες, οι οποίες ως δια μαγείας βρέθηκαν, απαξιώνοντας τη συστηματική δουλειά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς καθημερινά τα γεγονότα τους διαψεύδουν. Εάν δεν υπήρχαν μελέτες θα έκανε ο κ. Βουλευτής την επικοινωνιακή του πολιτική με δηλώσεις τύπου «κατόπιν ενεργειών μου»;
Με αυτού του τύπου τις δηλώσεις από την Αθήνα και αποχή από τα τοπικά δρώμενα δεν λύνονται τα προβλήματα των Γρεβενών. Ούτε λύνονται με απαξίωση των Τοπικών Αρχόντων και του έργου τους.
Ο λαός των Γρεβενών τον έστειλε στη Βουλή ως εκπρόσωπο των Γρεβενών και όχι των Αθηνών. Έχει υποχρέωση τόνισε ο Δήμαρχος να παλέψει για τα Γρεβενά ή κυρίως γι΄ αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου