ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Καθηγητής ο Νίκος Μουρατίδης





Mετά τις κριτικές επιτροπές ο Νίκος Μουρατίδης γίνεται καθηγητής. Παίρνει το πιο αυστηρό του ύφος, ανεβαίνει στην έδρα και αρχίζει να διδάσκει νέους, ταλαντούχους ανθρώπους μεταφέροντας.. εμπειρία χρόνων. Μετά την τηλεόραση και τα ερτζιανά, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός δοκιμάζει τις δυνάμεις του και σε άλλα μονοπάτια, και επιδίδεται σε νέα επιχειρηματικά σχέδια.
«Ήταν κάτι που με απασχολούσε από το πρώτο XFactor. Τώρα ήρθε η στιγμή που μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα όνειρο. Να σας πω απλώς πως η σχολή δεν θα έχει καμία σχέση με τις σχολές που υπάρχουν στη χώρα μας. Θα είναι τελείως διαφορετική και ισάξια των αντίστοιχων του εξωτερικού» δηλώνει στην Espresso ο Νίκος Μουρατίδης.
Όπως αποκαλύπτει, οι φοιτητές θα περνούν από οντισιόν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι εύκολο να εισαχθούν άνθρωποι που δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα!
Το «ART STUDIO voice, body, image», είναι ένα πρότυπο σχολείο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες που κινούνται κυρίως στον χώρο της προβολής, δηλαδή στην τηλεόραση, το θέατρο και τις μουσικές σκηνές. Τα εγκαίνια της σχολής θα πραγματοποιηθούν στις 20 Ιουνίου όπου θα δοθεί κι ένα μεγάλο πάρτι με τον Λούκα Γιώρκα να στέκεται στο πλευρό του Νίκου Μουρατίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου