ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΖΩΔΙΑ: Με μια άλλη ματιά











Κριός
Την εβδομάδα αυτή να προσέξετε μερικά πράγματα, αν έχετε σκοπό να πάρετε αποφάσεις. Ρυθμίστε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχετε. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσετε να καλύψετε όλες τις..
υποχρεώσεις σας το συντομότερο. Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα στη συμπεριφορά σας. Αποφύγετε οι εργένηδες του ζωδίου να μπλέξετε σε εφήμερες σχέσεις. Πάρτε το χρόνο σας μέχρι να βρεθεί κάτι καλό.


Ταύρος
Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στην εβδομάδα. Εκκρεμότητες που είχατε από το παρελθόν, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε. Οικογενειακά ζητήματα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Λύστε με ηρεμία τις όποιες διαφωνίες μπορεί να έχετε. Καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα στην εργασία σας. Οι αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχετε μέσα στη εβδομάδα, θα σας δημιουργήσουν άγχος. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις σας στα οικονομικά σας. Μην κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.


Δίδυμοι
Κρατήστε τα μπόσικα και μη βιάζεστε...Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι πολλές ευθύνες που έχετε, θα σας αγχώσουν. Μελετήστε με προσοχή τις επιλογές σας ώστε να κάνετε σωστές κινήσεις. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα. Κάντε νέα ξεκινήματα. Αποφύγετε να κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας κουράσουν. Κάντε πράγματα, τα οποία θα σας χαλαρώσουν και θα σας ηρεμήσουν.


Καρκίνος
Πάρτε μόνοι σας αποφάσεις. Δώστε προτεραιότητα σε δικές σας υποθέσεις. Σχέδια που έχουν να κάνουν με το μέλλον θα σας χαροποιήσουν και θα σας τονώσουν. Την εβδομάδα αυτή θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα στην εργασία σας. Είναι ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας μέσα στην εβδομάδα καλά θα κάνετε να δείξετε προσοχή. Αποφύγετε έξοδά που θα σας ζημιώσουν.


Λέων
Την εβδομάδα αυτή να προσέξτε κάποια πράγματα. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάσουν στα σχέδιά σας για το μέλλον σας. Κάντε πράγματα, τα οποία θα σας ωφελήσουν στα μελλοντικά σας βήματα. Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους, να τις προσέξετε. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να μπορέσετε να ξεκινήσετε δραστηριότητες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τονώσετε λίγο τη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε χρόνο για τον εαυτό σας και για πράγματα, τα οποία σας ευχαριστούν. Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά.


Παρθένος
Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν πολύ. Κάποια πράγματα καλά θα κάνετε να τα προσέξετε λίγο όσον αφορά το μέλλον σας. Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες. Αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε εδώ και καιρό στον προσωπικό σας χώρο, θα μπορέσετε να τις καταφέρετε αν χαλαρώσετε λίγο.


Ζυγός
Στα επαγγελματικά σας θα σας παρουσιαστούν μερικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας καλά θα κάνετε να τα ρυθμίσετε υπεύθυνα. Προσέξτε τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα. Λύστε με ηρεμία, τις οποίες διαφορές σας και δείξτε τρυφερότητα και κατανόηση. Εσείς που είστε μόνοι σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία που θα σας κάνει να απολαύσετε μοναδικές στιγμές, απολαύστε τις.


Σκορπιός
Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν είναι πολλές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές που θα σας ανανεώσουν. Πράγματα που στο παρελθόν σάς δυσκόλευαν, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν. Μη χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Μην κάνετε πράγματα, τα οποία μπορούν να σας επηρεάσουν πολύ αρνητικά. Κάντε αλλαγές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις και θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας.


Τοξότης
Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι για να μην οδηγηθείτε σε λάθη. Ικανότητες έχετε πολλές. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προσπαθήστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να κάνετε λάθη. Φροντίστε να βάλετε μια τάξη σε πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Νέα ξεκινήματα θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.


Αιγόκερος
Κινηθείτε με μεθοδικότητα. Κάποια πράγματα είναι πιθανόν να μην πάνε, όπως τα υπολογίζατε. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις με το μέλλον. Καλά θα κάνετε σε μερικά πράγματα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον, αν δεν είστε σίγουροι. Φροντίστε να απολαύσετε όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείτε τη σημερινή ημέρα, κάνοντας πράγματα τα οποία σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Υδροχόος

Μετριάσετε το άγχος σας στα επαγγελματικά σας. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Φροντίστε να αφήσετε πίσω ό,τι μπορεί να σας ταλαιπώρησε. Μην κάνετε αλλαγές οι οποίες μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για να μην κάνετε λάθη. Ρυθμίστε με προσοχή κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με προσωπικά σας ζητήματα και σίγουρα θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε

Ιχθείς

Θα χρειαστεί προσοχή σε κάποια πράγματα στην εργασία σας. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα για να μην κάνετε λάθη. Εμπιστευτείτε τους συνεργάτες σας. Οικονομικές συναλλαγές καλά θα κάνετε να τις προσέξετε. Μην κάνετε πράγματα, τα οποία μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά νέες γνωριμίες που πιθανό να σας προκύψουν. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.


ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΟΣΜΟ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "DETE. GR"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου