ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η εκδίκηση του Χατζηνικολάου - Ο Λαζόπουλος μάζεψε τους «αγανακτισμένους»









Δεύτερη μέρα χθες της επιστροφής του Νίκου Χατζηνικολάου στη μάχη των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Μετά τα όσα έχουν γίνει στο ALTER τους τελευταίους μήνες, το κανάλι του Μπουρναζίου ξεκίνησε να..
μεταδίδει κανονικά το πρόγραμμά του και όπως φαίνεται η… επιστροφή του πίκρανε αρκετούς και κυρίως τους «μονομάχους των οκτώ»!


Με αιχμή του δόρατος το Νίκο Χατζηνικολάου το ALTER μπήκε δυναμικά στη μάχη της ενημέρωσης. Κι όπως φαίνεται, σε αυτή τη μάχη, θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Ήδη χθες, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Μπουρναζίου πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης, ξεπερνώντας τους αντιπάλους του.
Συγκεκριμένα, από τις 8 έως τις 9, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, το δελτίο ειδήσεων του ALTER με το Νίκο Χατζηνικολάου έκανε μέσο όρο 21,2 ενώ στη δεύτερη θέση πέρασε το δελτίο του MEGA με την Όλγα Τρέμη σημειώνοντας μέσο όρο 19,2. Το ραβασάκι της Nielsen προκαλεί πονοκέφαλο στο κανάλι της Μεσογείων βλέποντας ότι από τη δεύτερη μέρα που έχουν ξανά απέναντί τους το Νίκο Χατζηνικολάου αλλά και χωρίς το ισχυρό lead in τηλεθεάσεων από τα «Μυστικά της Εδέμ», το δελτίο τους περνά στη δεύτερη θέση.


Αμέσως μετά στην κατάταξη των «μονομάχων των οκτώ» βρέθηκε η Μαρία Χούκλη που με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσε 14,6 μέσο όρο. Στην τέταρτη θέση της κατάταξης βρέθηκε το δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο που σημείωσε 10,2. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα, απέναντι στους «μονομάχους των οκτώ» το ριάλιτι μαγειρικής του ALPHA «Κάτι ψήνεται» σημείωσε μέσο όρο 18,5.


Είναι ολοφάνερο ότι η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στη «μάχη των οκτώ» θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα της τηλεθέασης και ότι ο δημοσιογράφος είναι αποφασισμένος να πάρει την… εκδίκησή του και τους τηλεθεατές πίσω. Άλλωστε, η φράση του δημοσιογράφου στο προχθεσινό δελτίο που είχε πει πως «στους άλλους, τους λίγους, που φοβούνται και ανησυχούν που το δελτίο του ALTER είναι πάλι εδώ, υποσχόμαστε να επιβεβαιώσουμε τους φόβους και τις ανησυχίες τους!» φαίνεται να επιβεβαιώνεται!.










«Όλοι στην πλατεία, τέλειωσαν τα αστεία» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής του και παρά το ότι χιλιάδες κόσμος είχε βγει πάλι στις πλατείες, χιλιάδες ήταν κι αυτοί που μπήκαν στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Τους πήρε όλους και τους σήκωσε με τη σάτιρα και τα σχόλιά του. Ο Λαζόπουλος έλεγε… όχι αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι τηλεθεατές του αλλά αυτό που ήθελαν να πουν, οπότε είναι λογικό η «φωνή» τους δια μέσου Λάκη να βάλει φωτιά και στα μηχανάκια τηλεθέασης.


Από τις 9 έως τις 11, η σατιρική εκπομπή του ALPHA κατάφερε να σημειώσει 47,1 στο γενικό σύνολο ενώ απέναντί της, η σειρά του ΑΝΤ1 «Χωρίς όρια» που μεταδόθηκε την ίδια ώρα έκανε μέσο όρο 15,4. Η «Πολυκατοικία» και το «Κόκκινο δωμάτιο» στο MEGA έκαναν 10,5 και 9,8 μέσους όρους αντίστοιχα.


Κι είναι λογικό που ο Λαζόπουλος σάρωσε αφού εκτός από τη φωνή των «Αγανακτισμένων» οι παρουσίες στο στούντιο της Ελένης Γερασιμίδου και του Δημήτρη Σταρόβα, η τηλεφωνική παρέμβαση της Χάρις Αλεξίου και το μουσικό ταξίδι από το Σταμάτη Κραουνάκη και το Δημήτρη Μητροπάνο έκαναν ακόμα περισσότερους να στριμωχτούν στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Μετά από αρκετές εκπομπές που σε αγανακτούν, η σατιρική εκπομπή του Λαζόπουλου εξακολουθεί να είναι από αυτές που σε ευχαριστούν…!




Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου