ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ανοιχτή απειλή Παπανδρέου για πρόωρες εκλογές σε εσωτερικό και εξωτερικό - Θα δει Παπούλια

Μια τελευταία προσπάθεια θα κάνει ο πρωθυπουργός για πολιτική συναίνεση








Σε μία δραματική συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του κατέληξαν στην έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,.
Κάρολο Παπούλια όπου θα τον ενημερώσει για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για προθέσεις του για πρόωρες εκλογές σε περίπτωση που η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει. Η συνάντηση προγραμματίσθηκε για τη μια το μεσημέρι.
Με αυτό τον τρόπο ο πρωθυπουργός θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια να στείλει ένα μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα αυτής της ύστατης κίνησης του Γιώργου Παπανδρέου θα φανούν πολύ γρήγορα μέσα στα επόμενα 24ωρα οπότε και οι επόμενες ημέρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες.
Μάλιστα, συνεργάτες του πρωθυπουργού μιλώντας στο NewsIt προεξοφλούν πως το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνο των πρόωρων εκλογών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt οι βουλευτές οι λεγόμενοι "παπανδρεϊκοί" πανηγυρίζουν από τώρα μπροστά στην πιθανότητα ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε εκλογές, ενώ άλλοι βουλευτές ποιυ μέχρι τώρα έδειχναν περισσότερο αντάρτες βρίσκονται στα κάγκελα φοβούμενοι αυτό το ενδεχόμενο.
Η παραίτηση του κυβερνητικού βουλευτή Γιώργου Λιάνη ο οποίος αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο ήταν αυτό το γεγονός που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου