ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Δύο χρόνια χωρίς το βασιλιά της ποπ











Κάποιες από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τουΔύο χρόνια συμπληρώθηκα το Σάβατο 25 Ιουνίου, από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον. Ένα γεγονός που προκάλεσε σοκ αλλά..
και ρίγη συγκίνησης στους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο. Ένα γεγονός τα αίτια του οποίου καλύπτονται μέχρι και σήμερα από ένα πέπλο μυστηρίου, ενώ ο προσωπικός γιατρός του βασιλιά της ποπ Κόνραντ Μάρει, αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
Στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον έχουν προγραμματιστεί τελετές σε διάφορες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών όπως για παράδειγμα στη γενέτειρα του τραγουδιστή Γκάρι της Ιντιάνα. 
Τελετή στη μνήμη του Τζάκσον θα πραγματοποιηθεί όμως και στο νεκροταφείο «Forest Lawn» στην Καλιφόρνια όπου έγινε και η κηδεία τον Σεπτέμβριο του 2009. 
Όσο για τους φανατικούς οπαδούς του Μάικλ Τζάκσον, θα έχουν τη δυνατότητα, πληρώνοντας από 175 έως 500 δολάρια, να πετάξουν με ελικόπτερο πάνω από το ράντσο του στη Νeverland και να ρίξουν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, που ήταν άλλωστε και το αγαπημένο λουλούδι του Τζάκσον. 
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου