ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ζάκυνθος: Έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του επιχειρηματία "βλέπει" ο Εισαγγελέας





Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία από τη Ζάκυνθο τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από δύο χρόνια. Ο Εισαγγελέας του νησιού άσκησε..
δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση του 50χρονου επιχειρηματία, πατέρα δύο παιδιών, ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση απάτη αλλά και πλαστογραφία.
Όπως είχε αποκαλυφθεί στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη ο άτυχος Σάββας Γιατσέγκος 51 χρόνων επηρεασμένος από προσωπικά προβλήματα, εγκατέλειψε πριν από δύο χρόνια την Αθήνα για να ζήσει στη Ζάκυνθο και να εργαστεί στις επιχειρήσεις ενός φίλου του.
Εκείνος τον έπεισε να του πουλήσει ένα διαμέρισμά του στην περιοχή του Κολωνού και να τον κάνει συνέταιρο στην επιχείρηση που διατηρούσε στο νησί.
Η συνεργασία αυτή δεν προχωρούσε με αποτέλεσμα, όπως περιγράφουν μάρτυρες ο αγνοούμενος να βρίσκεται σε μια υπερένταση και να διαπληκτίζεται συχνά με το φίλο του. Τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιουνίου 2009, είχαν δώσει ραντεβού για ψάρεμα. Ο φίλος όμως ισχυρίστηκε ότι ο Σάββας δεν έφτασε ποτέ και έπεσε σε αντιφάσεις.
Το αυτοκίνητό του βρέθηκε εγκαταλειμμένο στο Τραγάκι Ζακύνθου. Κάποιοι διέρρευσαν στο νησί ότι ο Σάββας Γιατσέγκος έστησε την εξαφάνισή του για προσωπικούς του λόγους. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο ίδιος ο αγνοούμενος λίγες ώρες πριν χαθεί, είπε σε ένα γείτονά του πως αν δεν φανεί μέχρι τη Δευτέρα, να ειδοποιήσει τα παιδιά του γιατί κάτι κακό θα του είχε συμβεί.
Δείτε το σχετικό video από το δελτίο του Alter:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου