ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

«Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή στην Ελλάδα»









Δεν είναι διασφαλισμένη η έγκριση της γερμανικής βουλής για νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, προειδοποίησε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU)..
Χορστ Ζεεχόφερ . «Η έγκριση νέων πιστώσεων για την Ελλάδα εξαρτάται κυρίως από την απάντηση στο ερώτημα, τί έχουν επιφέρει πραγματικά οι μέχρι τώρα προσπάθειες των Ελλήνων και ποιές πρόσθετες προσπάθειες πρέπει να αναληφθούν», είπε ο κ. Ζεεχόφερ σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα Bild am Sonntag.
«Υπό όρους συναίνεση»
«Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή. Δυνατή είναι μόνον μία υπό όρους συναίνεση σε νέες πιστώσεις», πρόσθεσε ο Βαυαρός πρωθυπουργός. Ο κ. Ζεεχόφερ, το κόμμα του οποίου είναι κυβερνητικός εταίρος στον κεντροδεξιό συνασπισμό της καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ, σημείωσε επίσης ότι «αλληλεγγύη στην Ελλάδα μπορεί να υπάρξει μόνον αν η χώρα αναλάβει η ίδια προσπάθεια στο μάξιμουμ».
Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού CDU-CSU-FDP θα έχουν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας διαβουλεύσεις για την κρίση της Ελλάδας και τις επιπτώσεις στο ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου