ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μαθητές σε απόγνωση: Σήμερα αρχίζει η συμπλήρωση των μηχανογραφικών χωρίς όμως βαθμολογίες!









Δεν τους έφτανε η ανευθυνότητα του υπουργείου που δεν ξέρει πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών, ήρθε και η απόφαση της ΟΛΜΕ να εντείνει την αγωνία χιλιάδων μαθητών..

Οι εκπαιδευτικοί δεν τα βρήκαν με την υφυπουργό Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου αλλά εκείνοι που θα «πληρώσουν τη νύφη» ξανά (και πέρυσι το καλοκαίρι είχαν ζήσει την ίδια αγωνία άλλωστε) είναι οι μαθητές!
Η ΟΛΜΕ αποφάσισε να απέχει από τη βαθμολόγηση των γραπτών των ειδικών μαθημάτων και των ξένων γλωσσών και έφτασαν εκεί μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με την υφυπουργό Παιδείας για την απόφαση του υπουργείου σχετικά με την κατάργησης της επιλογής των μαθητών στην ξένη γλώσσα..
«Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κάλεσε και τις κατά τόπους ενώσεις των καθηγητών (ΕΛΜΕ), αλλά και τις επιστημονικές ενώσεις ξένων γλωσσών, να στηρίξουν την αποχή και να συμμετάσχουν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα γίνουν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, έξω από τα βαθμολογικά κέντρα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ.
Το μέγα ζήτημα τώρα είναι τι θα γίνει με τα μηχανογραφικά, η κατάθεση των οποίων ξεκινάει σήμερα και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου. Μόνο που οι μαθητές θα πρέπει να τα συμπληρώσουν χωρίς να έχουν στα χέρια τους τις βαθμολογίες των γραπτών τους. Οι οποίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, μπορεί να ανακοινωθούν σήμερα, πράγμα απίθανο, μπορεί και τη Δευτέρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου