ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ο Στρος Καν ξανά στο δικαστήριο

Σε σπίτι στο Μανχάταν παραμένει “φυλακισμένος” ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ.








Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος-Καν θα δηλώσει σήµερα στη Νέα Υόρκη αθώος των κατηγοριών ότι προσπάθησε να βιάσει µια καµαριέρα στο ξενοδοχείο «Sofitel» του Μανχάταν – µια κατηγορία που του έχει ως τώρα..
στοιχίσει όχι µόνο τη θέση του επικεφαλής του ΔΝΤ, αλλά και τις προεδρικές φιλοδοξίες του στη Γαλλία.
Ο δικηγόρος του,ο Μπέντζαµιν Μπράφµαν, συνήγορος των σταρ και ειδικός στο να κερδίζει υποθέσεις που µοιάζουν χαµένες, προανήγγειλε ότι ο πελάτης του θα δηλώσει αθώος όταν εµφανιστεί σήµερα ενώπιον του δικαστή Μάικλ Οµπους.
Ο 62χρονος Στρος Καν αντιµετωπίζει ποινή κάθειρξης µέχρι 25 χρόνια αν καταδικαστεί για τις κατηγορίες για εγκληµατική σεξουαλική πράξη, απόπειρα βιασµού, εξαναγκασµό σε ασέλγεια, κακοποίηση, παράνοµη κατακράτηση και θωπείες.
Συνελήφθη στις 14 Μαΐου µέσα στο αεροπλάνο µε το οποίο επρόκειτο να πετάξει για το Παρίσι. Η Εισαγγελία διέταξε την κράτησή του επικαλούµενη φόβους ότι θα διαφύγει από τις ΗΠΑ. Σύµφωνα µε πηγή προσκείµενη στον Στρος-Καν, η υπεράσπιση θα υποστηρίξει πως ο φόβος αυτός ήταν απολύτως αβάσιµος και πως η Εισαγγελία έκανε παρατυπίες.
«Οι συνθήκες σύλληψης του κ. Στρος-Καν δηµιουργούν πρόβληµα», είπε η πηγή στη «Ζουρνάλ ντι Ντιµάνς», προαναγγέλλοντας κάποια από τα επιχειρήµατα των συνηγόρων του. «Φαίνεται πως ο εισαγγελέας βιάστηκε κάπως να καυχηθεί… Συνέλαβαν τον διευθυντή του ΔΝΤ σαν έναν κλεφτοκοτά. Για να το δικαιολογήσουν, επικαλέστηκαν τον κίνδυνο να διαφύγει, όμως το αεροπορικό εισιτήριο ήταν κλεισμένο από καιρό». Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Σάιρους Ρ. Βανς διακυβεύει τη φήµη του σ’ αυτή τη διεθνών διαστάσεων υπόθεση, καθώς αποβλέπει στην επανεκλογή του το 2013.
Ο εισαγγελέας θα πει πως η µηνύτρια είναι µια αφοσιωµένη µουσουλµάνα που µεγαλώνει µόνη της το παιδί της και παγιδεύτηκε από έναν ισχυρό σεξουαλικό εγκληµατία. Η υπεράσπιση θα υποστηρίξει πως το σεξ ήταν συναινετικό. Τα οικονοµικά µέσα που έχει στη διάθεσή του ο κατηγορούµενος (διαµένει σ’ ένα διαµέρισµα στην Τραϊµπέκα µε µηνιαίο µίσθωµα 50.000 δολάρια, ενώ η σύζυγός του, η Αν Σενκλέρ, πλήρωσε ένα εκατοµµύριο δολάρια για εγγύηση και άλλα 200.000 κάθε µήνα ως έξοδα ασφαλείας που επέβαλε το δικαστήριο) του έχουν επιτρέψει να προσλάβει µια εταιρεία ντετέκτιβ για να ερευνήσει κατά της µηνύτριας, να αναιρέσει τη µαρτυρία της και να την αποσταθεροποιήσει κατά τη δίκη.
Οι συνήγοροι θα υποστηρίξουν πως αυτή η 32χρονη από τη Γουιάνα δεν είναι αξιόπιστη και πως ενήργησε για να αποκοµίσει χρηµατικό κέρδος. Θα ψάξουν επίσης στο παρελθόν της, αν εξαπάτησε για να εγκατασταθεί νόµιµα στις ΗΠΑ, µήπως είπε ψέµατα για να νοικιάσει µε χαµηλό νοίκι το διαμέρισμά της στο Μπρονξ. «Εκεί βρίσκεται λοιπόν ο κ. Στρος-Καν», σηµειώνει η «Λε Μοντ»· «για τη δικαστική επιβίωσή του, πρέπει να συντρίψει την καµαριέρα».




Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου