ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αναμενόμενος Βενιζέλος







Όπως ακριβώς τον περιμέναμε ήταν ο Β. Βενιζέλος στην πρώτη του συνέντευξη, που αλλού στο Mega. Να φανταστούμε ότι θα έχει δώσει και συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής. Ετοιμόλογος, εμφανώς με..
την αίσθηση του ισχυρού στο κόμμα και την κυβέρνηση, χωρίς λεκτικά ολισθήματα (μανούλα σ’ αυτό), προσεκτικός μην υποσχεθεί κάτι που θα το μετανιώσει. Ήταν ο γνωστός Βενιζέλος που δύσκολα θα τον στριμώξει κανείς αλλά και που δύσκολα θα του πάρει κουβέντα και είδηση από το στόμα αν ο ίδιος δεν το θέλει.
Όμως, είναι τελικά αυτό που θέλει ο κόσμος ή αυτό που ήθελαν οι δανειστές μας; Για το πρώτο αμφιβάλλουμε, για το δεύτερο είμαστε σίγουροι. Διότι ο κ. Βενιζέλος δεν έδειξε σε κανένα σημείο μεταμέλεια για τα όσα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση στην οικονομία. Μάλιστα, στις αιτιάσεις των δημοσιογράφων ότι το Μνημόνιο 1 απέτυχε εμφανίστηκε ενοχλημένος λέγοντας ότι έτσι σωθήκαμε από τη χρεοκοπία πέρυσι.
Επίσης δεν έδειξε ούτε είπε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί το νέο Μνημόνιο. Γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού κι ο ίδιος είχε συμφωνήσει σ’ αυτό;


Δεν τόλμησε ούτε να πει ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις εκτός από την άγρια φορολογία. Κι όταν του είπαν ότι ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους διότι αισθάνεται ότι πληρώνει μόνο αυτός και δεν υπάρχει δικαιοσύνη, συμφώνησε αλλά από ουσία μηδέν.
Δεν τόλμησε να πει ότι θα πάρει πίσω τα επώδυνα μέτρα, δεν υποσχέθηκε ότι θα αποκαταστήσει αδικίες, υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει το Μνημόνιο.


Είπε όλα όσα δεν ήθελαν να ακούσουν οι Αγανακτισμένοι κι όλα όσα ήθελαν να ακούσουν οι Τροϊκανοί.
Μάλλον θα του απονείμουν τα εύσημα στις Βρυξέλλες που θα πάει το Σαββατοκύριακο. Βρήκαν έναν άξιο αντικαταστάτη του κ. Παπακωνσταντίνου. Λίγο πιο… ταύρο σε υαλοπωλείο αλλά μόνο για τους πολίτες κι όχι για τους δανειστές της χώρας.
Άλλωστε, το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι εδώ και πολύ καιρό και δύσκολα θα γυρίσει πίσω.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου