ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Μεγάλες καταστροφές και δρόμοι κομμένοι στα δυο στα Τρίκαλα









Σύμφωνα με τους κατοίκους η ισχυρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα δρόμοι να κοπούν στα δύο λόγω κατάπτωσης βράχων και μεγάλου όγκου λάσπης.Εκτεταμένες ζημιές λόγω των..
ισχυρών εκτεταμένων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή, έχουν καταγραφεί σε ορεινές περιοχές του νομού Τρικάλων. Πρόκειται για τις περιοχές Στεφάνι, Κρανιά, Τζούρτζια, Μηλιά και Πολυθέα, όπου κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κατέγραψε και διαπίστωσε από κοντά το μέγεθος αυτών των ζημιών.
Σύμφωνα με τους κατοίκους η ισχυρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα δρόμοι να κοπούν στα δύο λόγω κατάπτωσης βράχων και μεγάλου όγκου λάσπης, σταυλικές εγκαταστάσεις και ποιμνιοστάσια να αποκλειστούν, ενώ η πλατεία της Τζούρτζιας καλύφθηκε από λάσπη.
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr
Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα μηχανήματα Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, καθαρίστηκε το κεντρικό οδικό δίκτυο, ενώ οι κτηνοτρόφοι μπόρεσαν και πάλι να προσεγγίσουν τα ποιμνιοστάσιά τους.
Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ωστόσο παραμένουν σε ετοιμότητα και για τις επόμενες ημέρες λόγω της αυξημένης κίνησης που θα σημειωθεί στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου