ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Πρόεδρος ο Πρέλεβιτς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ







Καινούργιο διοικητικό σχήμα με πρόεδρο τον Μπάνε Πρέλεβιτς θα έχει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό αποφασίστηκε, μετά από σύσκεψη που ολοκληρώθηκε ξημερώματα Δευτέρας (20/6), στο κλειστό της..
Πυλαίας, ανάμεσα στον επικεφαλής του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, την πενταμελή επιτροπή που συστάθηκε προ ημερών για το τμήμα μπάσκετ των "ασπρόμαυρων" και τους Μιλτιάδη Κανώτα, Μπάνε Πρέλεβιτς, Κώστα Πανάκα, Γιάννη Πολυχρονιάδη.
Το σχήμα, αρχικά, θα είναι πενταμελές, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να πλαισιώνεται από τους Κώστα Πανάκα, Γιάννη Πολυχρονιάδη, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη), Παύλο Σαλτσίδη (σ.σ. απομένει το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας μαζί του).
Δε θα συμπεριληφθεί σε αυτό ο διοικητικός επικεφαλής του "Δικεφάλου" την τελευταία διετία, Μιλτιάδης Κανώτας, ο οποίος συμφωνήθηκε, όμως, να είναι κοντά στη νέα διοίκηση για να βοηθά με κάθε τρόπο.
«Αποφασίστηκε καινούργια διοίκηση. Θα είμαστε οι τέσσερις από τους πέντε που βρισκόμαστε τώρα εδώ, εκτός του προέδρου κ. Κανώτα, που με τη τοποθέτησή του και αυτά που ζητήσαμε εμείς, θα είναι δίπλα μας. Θα συνεχίσει το έργο του στην εξυγίανση της ομάδας και στις συζητήσεις που έχει με πιστωτές για διάφορα ζητήματα που υπάρχουν, θα μας μεταφέρει την εμπειρία του, γιατί ήταν πρόεδρος δύο χρόνια και έχει κάνει πολλά για το νοικοκυριό της ομάδας. Αυτά που έχει πετύχει, δεν ήμασταν μέσα, τώρα τα μάθαμε, είναι άξια σεβασμού. Λείπει άλλο ένα μέλος, ο Παύλος Σαλτσίδης, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία, απομένει το τυπικό μέρος για να καταλήξουμε. Στην αρχή το σχήμα θα είναι πενταμελές, υπάρχει χώρος για άλλους δύο», τόνισε αρχικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.


Είπε ακόμη:
Για τη θέση του ως πρόεδρος: «Πρόεδρος εδώ υπάρχει για να υπάρχει. Όλα τα μέλη έχουν το ρόλο τους και είναι εξίσου σημαντικά, όπως σημαντικοί είναι και αυτοί που θα βοηθήσουν με τη δουλειά τους για να καταφέρει η διοίκηση αυτά που πρέπει να καταφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω κ. Κανώτα για την ενημέρωση και τη θέλησή του να μας βοηθήσει, γιατί χρειαζόμαστε τη βοήθειά του
Για το τι θα γίνει με την παρουσία του στην ΠΑΕ: «Αυτό το θέμα το έχω συζητήσει με τον Θόδωρο (Ζαγοράκη) και δεν υπάρχει πρόβλημα. Τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες, θα γίνει ότι είναι καλύτερο για τη λειτουργία της ΠΑΕ και της ΚΑΕ. Θα αποφασίσουμε, όλα είναι ανοιχτά. Εφόσον υπάρχει ρόλος και μπορώ να κάνω κάτι και εκεί, εννοείται πως θέλω να είμαι και στην ΠΑΕ.»
Για προ ημερών δηλώσεις του για ενδεχόμενη ενασχόληση με την ΚΑΕ: «Πριν από δύο μέρες είπα ότι δεν έχω καταθέσει ποτέ πρόταση. Πρόθεση μου δεν ήταν να καταθέσω πρόταση και να αποφύγω τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν. Εφόσον βρήκαμε λύση ενότητας, αυτό είναι ότι καλύτερο για την ομάδα αυτήν την στιγμή.»


Για τις επιφυλάξεις του για το άρθρο 99: «Εχουν ξεπεραστεί οι προβληματισμοί, γιατί έχει γίνει τρομερή δουλειά. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βέβαια, από μόνος του κανείς δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα. Αυτό ισχύει για όλους. Η ομάδα βρίσκεται σε σημείο που χρειάζεται συμπαράσταση απ' όλους και όσο μπορεί ο καθένας.»
Για τα οικονομικά της ΚΑΕ: «Θα γίνει στην πορεία ενημέρωση, αλλά είναι τέτοια η εμπιστοσύνη που έχουμε στον πρόεδρο Κανώτα που δεν έχουμε θέμα. Ξέρουμε τα πάγια που μας περιμένουν για το καλοκαίρι, έχουμε αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να αναλάβουμε για να βρούμε λύσεις.»


Για το αγωνιστικό κομμάτι και τον προπονητή: «Το αγωνιστικό τμήμα είναι άκρως επιτυχημένο, θα γίνουν συζητήσεις όταν έρθει η ώρα για τον προγραμματισμό της καινούργιας ομάδας με τα καινούργια οικονομικά δεδομένα.»


Για το διαδικαστικό κομμάτι που αφορά το νέο σχήμα: «Από αύριο (σ.σ. σήμερα) ο πρόεδρος πρέπει να πάει στον ΕΣΑΚΕ για να συνεχίσει το έργο του. Αρχες Ιουλίου μπορούμε να αναλάβουμε το έργο μας. Θα δουλεύουμε στο μεσοδιάστημα μαζί με τη διοίκηση.»


Ο Μιλτιάδης Κανώτας επισήμανε: «Με τον Μπάνε έχουμε σχέσεις από παλιά και ξέρει την αγάπη που του έχω. Ξέρει ότι θα είμαι δίπλα του και θα βοηθήσω σα να είμαι μέσα στο συμβούλιο. Απλά, υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που δεν μπορώ να είμαι πλέον στο ΔΣ. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο και η νέα διοίκηση να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε εμείς τόσο καιρό. Η παλιά διοίκηση θα συνεχίσει για να τελειώσει το οικονομικό έτος που τελειώνει στις 30/6. Τυπικά έχει ισχύ μέχρι τις 18 Αυγούστου. Θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να ξεμπερδέψει η κατάσταση.»
Αποκάλυψε, ακόμη, για το σχεδόν βέβαιο της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ του ενός προκριματικού γύρου της Ευρωλίγκα. «Εχουμε κάνει πολύ δουλειά. Κατά 99% ο όμιλος θα διεξαχθεί εδώ. Τίποτα βέβαια δεν είναι τελειωμένο μέχρι να τελειώσει. Ολη η προσπάθεια πηγαίνει για εκεί. Εγγράφως δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα. Είναι μοναδική ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, που τερμάτισε φέτος τρίτος, να το κάνει. Θα πρέπει να γίνουν σωστά και προσεκτικά βήματα για να το διαχειριστούμε και αυτό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί τα πάντα να αντέξει όταν υπάρχει σύμπνοια και όλοι βοηθάνε», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου