ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αχαϊα: Δε μετέφεραν πτώμα φοιτήτριας λόγω... ΣΔΟΕ!









Για περισσότερες από δύο ώρες βρισκόταν το πτώμα της απανθρακωμένης κοπέλας στην πυλωτή πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Μόρφου και Δοϊράνης στην Πάτρα...Σύμφωνα..
με το thebest.gr, κανένα γραφείο τελετών δεν δέχθηκε να μεταφέρει το πτώμα της άτυχης κοπέλας, γιατί τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκαν έλεγχο από το ΣΔΟΕ με αποτέλεσμα να βρεθούν προβληματικά φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν την μεταφορά πτωμάτων, χωρίς στην συνέχεια να αναλαμβάνουν και την τελετή της κηδείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΣΔΟΕ φέρεται να επέβαλε πρόστιμα σε γραφεία τελετών της Πάτρας, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να προσέλθει στον τόπο του συμβάντος και να φύγει, χωρίς να πραγματοποιηθεί η μεταφορά. Τελικά το πτώμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από πολύωρη καθυστέρηση.
Όλα συνέβησαν στις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης (01-06-2011) όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Όταν έφθασαν στο σημείο οι πυροσβέστες αντίκρισαν την σχεδόν απανθρακωμένη κοπέλα. Η νεαρή διατηρούσε τις αισθήσεις τις όμως λίγα λεπτά αργότερα εξεπνευσε.
Διπλά στην κοπέλα και σε μικρή απόσταση βρέθηκε ένα μπιντόνι με εύφλεκτο υλικό. Στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε και ο διοικητής της Ασφάλειας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Αργά το απόγευμα έγινε και η ταυτοποίηση των στοιχείων της άτυχης κοπέλας. Πρόκειται για μια 24χρονη φοιτήτρια από την περιοχή του Ζαβλανίου.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα ακριβή αιτία του θανάτου και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου