ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το απόλυτο μπάχαλο – Ούτε η ΔΕΗ δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι διακοπές ρεύματος

«Κρατείστε επιφυλάξεις για τη συνέχεια» το μήνυμα της ΔΕΗ… - Ίσως υπάρξουν κι άλλες διακοπές το βράδυ, εκτός από αυτές σε Κρήτη και Ρόδο




Ούτε η ίδια η ΔΕΗ δεν ξέρει πότε και αν θα γίνουν οι νέες διακοπές ρεύματος, εξαιτίας της 48ωρης απεργίας που κάνει από τη Δευτέρα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι το ρεύμα θα κοπεί στην Αττική, την Πελοπόννησο και..
τα Γιάννενα. Από τις 15:00 και μετά, κανείς δεν είναι σίγουρος για το τί θα συμβεί. Εκτός από τους κατοίκους της Κρήτης και της Ρόδου.
Στην Κρήτη οι διακοπές θα επαναληφθούν από 20:30 έως τις 22:00 και στη Ρόδο από 19:30 έως και 22:00.
«Παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Ενδεχομένως να υπάρξουν και νέες διακοπές ρεύματος εκτός από αυτές που έχουν ανακοινωθεί για το βράδυ, στην Κρήτη και τη Ρόδο», δήλωσε στο NewsIt ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ, Κίμων Στεργιώτης.
«Αν όμως δεν έχουμε εντολή από το ΔΕΣΜΗΕ που έχει συνολική εικόνα για την κατανομή της ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ελλάδα, δε μπορούμε να λέμε τίποτα μονομερώς. Κρατήστε επιφυλάξεις για τη συνέχεια», πρόσθεσε.
Όπως δήλωσε o πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος «οι εργαζόμενοι είχαμε μια επιλογή. Ανάμεσα στο να χάσουμε τα μεροκάματά μας και την αξιοπρέπειά μας επιλέξαμε να μη χάσουμε την αξιοπρέπειά μας. Θα μείνουμε όρθιοι και θα κάνουμε το καθήκον μας. Δε θα αφήσουμε να ξεπουληθεί η επιχείρηση του ελληνικού λαού. Η ΔΕΗ φτιάχτηκε με το υστέρημα όλων μας και δεν είναι προς διάλυση και ξεπούλημα».
Στο ερώτημα εάν φοβάται ότι ο κόσμος θα στραφεί εναντίον των συνδικαλιστών εάν κοπεί το ρεύμα ο κύριος Φωτόπουλος απάντησε «το φοβάμαι. Ανησυχώ αλλά θέλω να πω ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν έχει στόχο να ταλαιπωρήσει τους καταναλωτές. Επί ενάμιση μήνα προσπαθήσαμε να συναντηθούμε με τον Παπακωνσταντίνου αλλά δεν βρήκε ούτε 10 λεπτά να μας δει. Μετά τον ανασχηματισμό είδαμε τον νέο υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο το Σάββατο το βράδυ και χθες το πρωί είδαμε τον Παπακωνσταντίνου αλλά δε βγήκε τίποτα. Εμείς πιστεύουμε ότι με τον αγώνα μας θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την απόφαση της κυβέρνησης για περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ».

Δείτε ακόμη και ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου