ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Παραίτηση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου!!!







Με αίτησή του προς το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου, ο Πρόεδρος Γιάννης Παυλόγλου κάνει γνωστή την αποχώρηση του από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. για «λόγους ευθιξίας και αρχών» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:


«Ο πολιτιστικός σύλλογος, όπως γνωρίζεται είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού του Νομού μας , εδώ κα αρκετά χρόνια έχουμε προσφέρει στον τόπο μας ... ανιδιοτελώς εμείς τα άτομα των εκάστοτε διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου με την στήριξη του χωριού, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκδηλώσεις του 15Αύγουστου τις οποίες κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο πολιτιστικός, ο χρόνος που έχει μείνει είναι λίγος και δεν γνωρίζουμε εάν τις κάνει ο πολιτιστικός ή ο αθλητικός (ύστερα από αίτηση του στο Δήμο για τις ίδιες μέρες και στον ίδιο χώρο).Ο Δήμαρχος Γρεβενών προφανώς για να μην δυσαρεστήσει καμία πλευρά (για λόγους πολιτικούς), δεν έχει πάρει απόφαση και ύστερα από απόφαση του τοπικού συμβουλίου του Δ.Δ.Βατολάκκου υπέρ του πολιτιστικού συλλόγου. Για λόγους ευθιξίας αλλά και των αρχών μου, παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτηση μου, από την θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Με τιμή

Παυλόγλου Ιωάννης»
ΠΗΓΗ

9 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΣΟΥΝ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΣΙΛΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ. ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prosexe se parakalw pws milas....erxomaste kai alloi ntabatzides apo pisw...xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτoν δεν παραιτήθηκες λόγω πανηγυριού και δήμου αλλα επειδή τον εκραξε όλο το χωριό. Ποιος ξεχνά τη έκανε με την ομάδα και το βατερο πέρσι με το πανηγυρι και εκκλησια; Και τελευταιο το Σαββατο με τσαμπουκά στη νεολαία επειδή δεν πηρανε την αδεια του για το πάρτι βουνού.
    Δεν πειράζει, εμεινες μόνος να σε στηριζει μονο η ανηψια, ο πρόεδρος και ο μ.π. Επειδή δε μιλάμε δε σημαίνει οτι δεν ξέρουμε πως λειτουργούσες... Όσο για το δημο, καλά κάνει και θέλει συνδιοργάνωση. Ποιος εισαι εσυ να τους καπελωνεις ολους;
    ν.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ν.λ.??? Ποιο χωριό ειναι εναντιον του λες ψέμματα και δεν αξίζει καν να σου απαντήσω αλλά.. Εγω λέω πάλι πως η φαντασία σου οργιάζει και από ψέμματα μπορώ να σου βρω πολλά στοιχεία έχεις ποιος είσαι? Αερολογίες για τα μάτια του κόσμου. Έως και κλεφτές τούς είπατε ακόμα και την μάνα μου κατά καιρούς εδώ παραιτήθηκε ο άνθρωπος και μετά βγήκατε οι ανώνυμοι να κατηγορήσετε και σου λέει Άντρες μετά.. Άλλα είπαμε οι ανθρώπινη ηλιθιότητα είναι ανίκητη Αϊνστάιν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νταβατζης ανηψια και θείος οπως λέει η ηλιανα στο μήνυμα αντρας με κακαλα ο γ.π. οπως λέει άντε ουστ το κουβαδακι σας και σε αλλη παραλια τωρα αργά η' γρηγορα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π. Σ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν μπορει ενασ συλογος να κανει μια συνδιοργανωση με μια ομαδα για να πληρωνη δηλαδη να βαζει πλατη στην οικονομικη κακοδιαχηρηση τησ ομαδας,απο της μεταγραφες και απο τους στημενους αγωνες που αγοραστηκαν για την παραμονη τις ομαδας,ολοι θυμομαστε τον μεγαλο ερανο στο χωριο, δωστε οτι εχετε να μεινει το χωριο κατηγωρια, αυτα να πατε να τα πειτε στων μπεο οχι στων συλλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -ΕΣΥ ΧΟΒΑΡΔΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΓΓΑΛΟ ΕΡΑΝΟ" ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΥΓΓΕΝΤΡΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΛΟΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΥΣ??? -ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΝΥΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΛΛΑΜΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΓΕΙΕΣ ΤΑΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή