ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κ.Μητσοτάκης: “Η ΝΔ πρέπει να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο”!















Φωτιές ανάβει στη Νέα Δημοκρατία η δήλωση του επίτιμου προέδρου του κόμματος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι ο η ΝΔ πρέπει να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και κάλεσε τον Σαμαρά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων! Την υπερψήφιση του..
Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος από την αξιωματική αντιπολίτευση, ζήτησε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.
«Προέχει να σωθεί η χώρα από την άμεση κατάρρευση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας αργά την Τρίτη στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ να παραδειγματιστεί από τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων στην Πορτογαλία.
«Η ΝΔ έχει χρέος να φανεί χρήσιμη. Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε στραβό δρόμο. Κάποιος πρέπει να βοηθήσει» τόνισε, ενώ ανέφερε ότι πρέπει να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να κατέβει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. "Έχει δίκιο ο λαός που μαίνεται εναντίον του μνημονίου και δεν θέλει να κατέβει το επίπεδό του. Κανείς δεν του ‘πε ότι θέλει - δεν θέλει θα κατέβει, γιατί δεν υπάρχουν πλέον λεφτά" ανέφερε χαρακτηριστικά. 
«Αν ο κ. Παπανδρέου δεν μπορέσει να το περάσει, υποχρεωτικά θα οδηγηθούμε σε εκλογές», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόσθεσε: « Οι εκλογές έχουν μεγάλους κινδύνους και μπορεί να πτωχεύσουμε είτε πριν από τις εκλογές, είτε αμέσως εξαιτίας της αδυναμίας άμεσου σχηματισμού κυβέρνησης».
Ο κ. Μητσοτάκης παρομοίασε την κατάσταση με εκείνη του 1990 όταν έγινε η οικουμενική κυβέρνηση, με τη συμμετοχή, όπως είπε, και της Αριστεράς, επισημαίνοντας ότι αυτό επετεύχθη επειδή «τότε υπήρχαν στα κόμματα ηγέτες που έπαιρναν αποφάσεις».
Κατά τον πρώην πρωθυπουργό ο μεγαλύτερος φόβος είναι «η Ευρώπη να προσπαθεί να μας σώσει και εμείς να θέλουμε να βουλιάξουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης υπογράμμισε ότι "πάση θυσία" η Βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή και οι βουλευτές να πάνε συζητήσουν και να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Εξέφρασε, ωστόσο, τη βεβαιότητα ότι οι βουλευτές θα πάνε.
Ερωτηθείς για τις προσεχείς εκλογές απάντησε ότι θα αναμετρηθούν οι υπεύθυνοι με τους λαϊκιστές στα δύο μεγαλύτερα κόμματα, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα επικρατήσουν οι υπεύθυνοι.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «δεν κάνει για πρωθυπουργός, αυτόν όμως επέλεξε ο ελληνικός λαός. Το σέβομαι κατά συνέπεια με αυτόν θα πορευτούμε».
Zήτησε από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει αμέσως σε βαθύ ανασχηματισμό, να μην έχει υπονομευτές της κυβέρνησης μέσα στην κυβέρνηση, αλλά αξιόλογους ανθρώπους, και να μαζέψει τον κομματικό του στρατό για να υπάρξει προσέγγιση των δύο κομμάτων.
«Το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει τελειώσει, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι να το αντικαταστήσει. Φοβάμαι τους εαυτούς μας» πρόσθεσε.
«Πιστεύω ότι οι λαοί δεν αυτοκτονούν, ο Έλληνας θα δώσει τη λύση, δεν θα χαθεί η Ελλάδα με την πτώχευση, αλλά είναι κρίμα η Ελλάδα να πάει 30 χρόνια πίσω και να πάει μία γενιά χαμένη» δήλωσε.


"Οι Αγανακτισμένοι δεν έχουν συγκεκριμένο πολιτικό αίτημα"
Για τους «Αγανακτισμένους» είπε ότι δεν έχουν συγκεκριμένο πολιτικό αίτημα. Το «δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε» δεν είναι για να το πάρει κανείς σοβαρά σημείωσε. «Εάν δεν μας δανείσουν δεν μπορούμε να κλείσουμε προϋπολογισμό αν γυρίσουμε και στη δραχμή θα έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε συνάλλαγμα και θα έχουμε έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης» δήλωσε.
Για την απόφαση των «Αγανακτισμένων» να κυκλώσουν την Τετάρτη η βουλή είπε ότι πρέπει να μείνει ανοιχτή. «Αλίμονο αν δεν μείνει ανοιχτή. Αν αμφισβητείται το Κοινβούλιο έχουμε στάση. Πιστεύω ότι δεν θα συμβεί τίποτε και το Κοινοβούλιο θα λειτουργήσει κανονικά» εκτίμησε.
«Αν μαζευτούν 200.000 δεν σημαίνει ότι η δημοκρατία θα πάψει να λειτουργεί. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να προκηρύξει εκλογές θα είναι δική της απόφαση» δήλωσε.
Το μεγάλο πρόβλημα, πρόσθεσε, δεν είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καθώς έχουν κοινά σημεία και τα δύο μία πτέρυγα υπευθύνων και μία πτέρυγα λαϊκιστών. «Θα αντιπαρατεθούν οι υπεύθυνοι και οι λαϊκιστές και θα υπερισχύουν οι υπεύθυνοι» είπε.
Ο κ. Μητσοτάκης διαμαρτυρήθηκε επειδή καταδικάζουν συλλήβδην όλους τους βουλευτές κλέφτες. «Οι Έλληνες πολίτες τους ψήφισαν, και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τίμιοι» είπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου