ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Λάρισα: Δασκάλα φίμωσε μαθητές με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν!







Τα δυο παιδάκια – θύματα της εκπαιδευτικού, μιλούσαν την ώρα του μαθήματος και η δασκάλα, δεν έμεινε μόνο στις παρατηρήσεις... Πήρε μια κολλητική ταινία και τους έκλεισε τα στόματα για να σταματήσουν..
να μιλούν. Μετά τις καταγελίες γονέων, παραδέχτηκε την πράξη της και απομακρύνθηκε από το δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση, διενεργεί η διεύθυνση του δημοτικού σχολείου, μετά από εντολή του αρμόδιου γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με το thousandnews.wordpress.com, το περιστατικό κατήγγειλαν γονείς των μαθητών στον διευθυντή του σχολείου, μετά από τις περιγραφές των παιδιών, σύμφωνα με τις οποίες, η δασκάλα έκλεισε τα στόματά τους με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν την ώρα του μαθήματος και δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις της.
Ο διευθυντής μετέφερε το περιστατικό στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, και η δασκάλα απομακρύνθηκε άμεσα. «Πρόκειται για αντικαταστάτρια της κανονικής δασκάλας της Β τάξης του εν λόγω δημοτικού σχολείου, η οποία έπρεπε να απουσιάσει για λόγους υγείας» ανέφερε ο προϊστάμενος του πρώτου γραφείου, Χρήστος Κίτσιος, και πρόσθεσε ότι η ίδια αναγνώρισε το λάθος της, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου