ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Περνάει στα χέρια του Ψωμιάδη ο Ηρακλής – Διαλύεται η Καβάλα







Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για συγχώνευση του Ηρακλή με την Καβάλα, η οποία θα κρατήσει το “γηραιό” στην Superleague με μόνη αλλαγή το..
ΑΦΜ. Αρταβάνης: “Μόνη λύση ο Ψωμιάδης”. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ηρακλή καθώς όπως όλα δείχνουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος θα περάσει στα χέρια του Μάκη Ψωμιάδη και του γιού του, Σταύρου.
Στην γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ηρακλή (27/6) θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Οι «κυανόλευκοι» το μόνο που θα αλλάξουν είναι το ΑΦΜ της εταιρίας. Όλα τα υπόλοιπα (το σήμα, το όνομα, η έδρα) θα παραμείνουν τα ίδια ενώ η Καβάλα διαλύεται.
Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Ηρακλή, Νίκος Αρταβάνης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και επιβεβαίωσε ουσιαστικά την είδηση:
«Πριν τελειώσει οτιδήποτε, δεν είναι καλό να το βγάζουμε προς τα έξω. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή. Βασική προϋπόθεση είναι να παίζει στη Σουπερ Λιγκ ο Ηρακλής και τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά υπάρχουν πολλές εκδοχές για να γίνει αυτό (μέσω δικαστικής οδού, προσφυγών στα ανώτατα διοικητικά όργανα, προσφυγών στο CAS), ωστόσο αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, η μόνη διέξοδος αυτή τη στιγμή είναι μέσω του κ. Ψωμιάδη… Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι κάνουμε όλες τις ενέργειες, για το καλό της ομάδας…»


Στην αντίπερα όχθη η οικογένεια Ψωμιάδη διαψεύδει για την ώρα, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου