ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας από την αυτοκτονία Υποδιευθυντή Λυκείου









ΩΡΑ 16.30 Σοκ έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας η είδηση του θανάτου του 51χρονου καθηγητή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του νωρίς το πρωί στην περιοχή του Ομπλού. Ο..
51χρονος υποδιευθυντής του 2ου Λυκείου της Πάτρας, παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών, ήταν αγαπητό και αξιοσέβαστο πρόσωπο στην τοπική εκπαιδευτική κοινωνία.
Ο άτυχος καθηγητής ήταν επίσης γνωστός για τη συνδικαλιστική, κοινωνική και αγωνιστική του δράση. Στο παρελθόν είχε καταθέσει ως μάρτυρας στην εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του καθηγητή Τεμπονέρα.
ΩΡΑ 11.20 Ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί στις πρώτες στροφές του Ομπλού είναι ηλικίας 51 ετών. Πρόκειται για καθηγητή μέσης εκπαίδευσης, υποδιευθυντή σε Λύκειο της Πάτρας που έβαλε τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική του καραμπίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, τηλεφώνησε το πρωί στο σχολείο του και ζήτησε απο συνάδελφό του να ενημερώσει τη σύζυγό του για το που θα τον βρουν. Εντοπίστηκε στις πρώτες στροφές που οδηγούν στον Ομπλό νεκρός.
Πληροφορίες αναφέρουν οτι έχει αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αφού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
ΩΡΑ 10.00 Ένας 55χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του, στη διαδρομή προς τον Ομπλό, στην πρώτη στροφή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και ενδείξεις της αστυνομίας, πρόκειται για αυτοκτονία. Ο άνδρας φέρει τραύμα στη θωρακική χώρα, από κυνηγετικό όπλο ή καραμπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου