ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σήμερα η συνάντηση Βενιζέλου τρόικας









Με τους επικεφαλής της τρόικας, που βρίσκονται στην Αθήνα, θα συναντηθεί ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μια ημέρα έπειτα από την ομόφωνη έγκριση του εφαρμοστικού νόμου για..
το Μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα και από το υπουργικό συμβούλιο.
Χθες ο κ. Βενιζέλος είχε τηλεφωνική συζήτηση με τον Επίτροπο Όλι Ρεν, ενώ στόχος είναι μέχρι σήμερα το απόγευμα να έχουν οριστικοποιηθεί οι πίνακες του Μεσοπρόθεσμου, ο εφαρμοστικός νόμος και το επικαιροποιημένο Μνημόνιο, μετά την ενημέρωση του αρμόδιου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ.
Ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση σήμερα το πρωί και ο υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει αναλυτικά τα δεδομένα και ορισμένες εναλλακτικές λύσεις μεταξύ των οποίων πρέπει να γίνει η τελική επιλογή. Εκτιμάται ότι οι σχετικές ανακοινώσει θα γίνουν σήμερα το απόγευμα.
Αύριο, το κείμενο του εφαρμοστικού νόμου θα δοθεί στα κόμματα, για να το επεξεργαστούν μέχρι την έναρξη της κοινοβουλευτικής συζήτησης. Επίσης αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για τη δεύτερη ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, το οποίο θα συζητηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής.
Παράλληλα σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μεταβαίνει στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στις διήμερες εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι υπάρχει συγκεκριμένο εθνικό σχέδιο, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2013 και άφησε υποσχέσεις για μελλοντικές διορθωτικές κινήσεις, λέγοντας ότι «βρισκόμαστε σε συνεχή και σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας».
Ήδη βρίσκεται στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα συμμετάσχει στη Σύνοδο ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου