ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Βενιζέλος: "Προσκαλώ τους αγανακτισμένους σε διάλογο"






O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπ. Οικονομικών Ευαγ. Βενιζέλος απηύθυνε κάλεσμα στους αγανακτισμένους να συζητήσουν στο γραφείο του. Διαβάστε τι έγραψε το Twitter
Μίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε:
Ιούνιος 29 2011 13:18 Ενημερώθηκε: Ιούνιος 29 2011 13:26
"Θα ήθελα με απόλυτο σεβασμό να μιλήσω με τους αγανακτισμένους. Τους καλώ να έρθουν να μιλήσουμε σοβαρά στο γραφείο μου στο υπουργείο Οικονομικών".
Με αυτά τα λόγια, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί για ακόμα μία φορά να κατευνάσει τις οξυμένες αντιδράσεις σε κοινωνικό επίπεδο, λίγες ώρες μετά την προσπάθειά του να ρίξει "νερό στο κρασί" των "αντιδραστικών" βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους στην υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Εφαρμοστικού Νόμου.
Όσοι "ακολουθούν" (αγανακτισμένοι και μη) τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στο twitter ήρθαν αντιμέτωποι με το μήνυμα για ανοιχτό διάλογο το βράδυ της Τρίτης.
Παρά το γεγονός ότι η σελίδα το κ. Βενιζέλου ανανεώνεται συχνά με μηνύματα που αφορούν την εξέλιξη της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, οι χρήστες του ίντερνετ έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο μήνυμα που αναρτήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο λογαριασμό του.
Ήδη η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και μυστήριο παραμένει εάν η έκκληση για διάλογο θα βρει τον παραλήπτη της, αλλά και το ποια θα είναι η αντιπροσωπευτική ομάδα των Αγανακτισμένων που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου