ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ιντερνετικό φιάσκο - Οι μαθητές δεν βλέπουν τους βαθμούς τους!







Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία και ο εμπαιγμός των μαθητών που αγωνιούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η ανευθυνότητα του υπουργείου Παιδείας συνεχίστηκε και σήμερα Δεύτερα, όταν..
αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι βαθμοί των μαθητών.
Μόνο που οι ενδιαφερόμενοι δε μπορούσαν να δουν τις βαθμολογίες τους ώστε να ξέρουν πως θα συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους. Και αυτό γιατί όπως αποδεικνύεται, ο κωδικός που τους είχαν δώσει (password), είναι μόνο για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών και όχι για να δουν τους βαθμούς τους.
Όπως δήλωσε στο NewsIt η Άννα Γιαννακοπούλου, ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου «Στόχος», ενός από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, κάνεις από τους μαθητές του φροντιστηρίου της δε μπόρεσε να δει τους βαθμούς του μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου και πολλοί αναγκάστηκαν, εν μέσω καύσωνα, να πάμε στα σχολεία τους, όπου επίσης είχαν αναρτηθεί οι βαθμολογίες.Σε επικοινωνία με το NewsIt, το υπουργείο Παιδείας αποσαφήνισε ότι για να δουν τις βαθμολογίες τους μέσω του ίντερνετ οι μαθητές, δε χρειάζονται το password που τους έχει δοθεί για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους, αλλά τον ειδικό, 8ψήφιο αριθμό, με τον οποίο έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις.
Φοβούμενοι, ίσως, πως κάτι δε θα πάει καλά και αυτή τη φορά –είχε άλλωστε προηγηθεί το μπάχαλο με την ημερομηνία δημοσίευσης των βαθμολογιών από το υπουργείο- πολλοί διευθυντές αποφάσισαν να πάνε μόνοι τους και να πάρουν τις βαθμολογίες ώστε να τις αναρτήσουν στα σχολεία.
Και όλα αυτά ενώ έχει ήδη αρχίσει “τρέχει” η προθεσμία συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στην επιλογή για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, την περασμένη Παρασκευή και θα λήξει στις 28 Ιουνίου.




ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου