ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Έκοψε το πέος του επίδοξου βιαστή της και το πήγε στην αστυνομία!

Γυναίκα από το Μπαγκλαντές κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση προσκομίζοντας... στοιχεία




Μια γυναίκα από το Μπαγκλαντές έκοψε το πέος ενός άνδρα που επιχείρησε να τη βιάσει. Αμέσως μετά έφυγε τρέχοντας και το... παρέδωσε στο πληριέστερο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να αποδείξει ότι ο εν λόγω άντρας τής επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις...

Η 40χρονη Μονζού Μπεγκούμ, όταν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον γείτονά της Μοζαμέλ Χακ Μαζί, αντέδρασε αστραπιαία: έβγαλε ένα μαχαίρι και έκοψε το πέος του. Κατόπιν το έβαλε σε ένα σακουλάκι και το προσκόμισε ως αποδεικτικό στοιχείο επίθεσης στο αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Τζαλακάθι, 200 χλμ. νότια της πρωτεύουσας της χώρας, Ντάκα.
Η μητέρα τριών παιδιών κατήγγειλε ότι ο ακρωτηριασθείς την παρενοχλούσε σεξουαλικά τους τελευταίους έξι μήνες. Εκείνος πάντως αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ένα εντελώς αντίθετο σενάριο: πως διατηρούσαν παράνομο δεσμό και ότι εκείνη ήθελε να συνεχίσουν να βρίσκονται. Κι όταν αυτός αρνήθηκε, επειδή έχει οικογένεια και παιδιά που δεν ήθελε να εγκαταλείψει, η ερωμένη του τον εκδικήθηκε ακρωτηριάζοντάς τον.
Ο τραυματίας, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, αναμένεται να συλληφθεί αμέσως μόλις πάρει εξιτήριο, ώστε να αποδειχθεί αν όντως υπέπεσε σε απόπειρα βιασμού.




ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου