ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Χόλιγουντ α λα ελληνικά

Η Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς, συμμαχεί με τη Χάφινκτον για δουλείες στο διαδίκτυο..








«Είμαι 110% Έλληνας. Είμαι πιο Έλληνας και από τους Έλληνες γατί είχα την εξυπνάδα να παντρευτώ Ελληνίδα. Μερικοί Έλληνες δεν παντρεύονται Ελληνίδες, το πιστεύετε;» δηλώνει ο σύζυγος της Ρίτα Γουίλσον,..
Τομ Χανκς, ο οποίος για χάρη της ασπάστηκε την ορθοδοξία.
Η 54χρονη ηθοποιός γεννήθηκε με το όνομα Μαργαρίτα Ιμπραήμοφ στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, ο Βούλγαρος πατέρας της είχε γεννηθεί στην Ελλάδα, ενώ η μητέρα της Δωροθέα, είχε γεννηθεί και μεγαλώσει σε ελληνική οικογένεια του χωριού Σωτήρα της Αλβανίας. Και οι δύο μετανάστευσαν στις ΗΠΑ, όπου συναντήθηκαν σε ένα ελληνοβουλγαρικό χωριό.
Η Ρίτα Γουίλσον είναι περήφανη για την ελληνική καταγωγή της και δεν παύει να το διαλαλεί στο Χόλιγουντ και στον κόσμο όλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα», μια άλλη διάσημη Ελληνοαμερικανίδα, η Αριάνα Χάφινγκτον, ιδρύτρια της γνωστής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Huffington Post, αποφάσισε να εγκαινιάσει μια νέα ιστοσελίδα με στόχο να κατακτήσει τη γενιά που έχει μείνει στην ιστορία ως Baby Boomers.Η Αριάνα επέλεξε να συνεργαστεί με τη φίλη της Ρίτα Γουίλσουν η οποία είναι αποφασισμένη να μάθει σε όσους είναι πάνω από 40 πως να απολαμβάνουν τη ζωή και να μην το βάζουν κάτω. Επιπλέον η Ρίτα διαθέτει σχετική εμπειρία καθώς τα τελευταία χρόνια έγραφε και στο «Harper's Bazaar» όπως και στο περιοδικό της Όπρα Γουίνφρι.
Μάλιστα η Ρίτα Γουίλσον δήλωσε: «Η γονείς μου μου έλεγαν πάντα ότι « η ζωή αρχίζει στα 40». Δεν κρατιέμαι να τους δικαιώσω άλλη μια φορά».
Όσον αφορά τη συνεργασία, η Αριάνα Χάφινγκτον δήλωσε ότι η Ρίτα Γουίλσον « πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και γι αυτό αποτελεί την τέλεια νονά της ιστοσελίδας αυτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου