ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τι απάντησε ο Παντελής Οικονόμου για τις θέσεις στο Facebook πριν γίνει υπουργός









Εξηγήσεις για τις παλιότερες θέσεις του κατά του μνημονίου, έδωσε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου. Μίλησε για δημιουργικές απόψεις «που..
ενοχλούν» και κάλεσε όσους τον αμφισβητούν να διαβάσουν με προσοχή το σχετικό άρθρο του στην ιστοσελίδα του εξηγώντας ότι όταν λέει να «βγούμε από το μνημόνιο» δεν εννοεί αναδιάρθρωση ούτε στάση πληρωμών ούτε πτώχευση».
«Θα παρακαλούσα όμως τους συναδέρφους Γεωργιάδη και Παπαδημούλη να διαβάσουν με προσοχή το άρθρο …. γιατί όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο δεν εννοώ αναδιάρθρωση ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση. Καταλαβαίνω το να διαβάζει κανείς δημιουργικές θέσεις είναι ενοχλητικό», τόνισε ο κ. Οικονόμου κατά την ομιλία του, στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες έχει πάρει... φωτιά ο τοίχος του κ. Οικονόμου στο Facebook, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που του έστειλαν μηνύματα εκφράζοντας την οργή τους και ρωτώντας τον αν θα ψηφίσει τώρα το Μνημόνιο 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου