ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Σε ελεύθερη πτώση η τηλεθέαση στο δελτίο του MEGA






 

Η επιστροφή του δελτίου του Alter έφερε τα πάνω κάτω (κυριολεκτικά) στους πίνακες τηλεθέασης. Αφού, το άλλοτε νούμερο ένα δελτίο του MEGA βρίσκεται πια στην 3η θέση (!) ενώ το Alter απολαμβάνει πλέον τον αέρα της..
κορυφής. Συγκεκριμένα, στις γενικές μετρήσεις, το κανάλι του Μπουρναζίου έκανε χθες 21,9%. Η μαγειρική του Alpha, που προβάλλεται την ώρα των δελτίων ειδήσεων, βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 20,8% ενώ το MEGA -που μέχρι πρόσφατα ξεπερνούσε ακόμα και το 30%- κατάφερε να συγκεντρώσει το 17,1% των τηλεθεατών.
Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, αν κάποιος κοιτάξει τις μετρήσεις του δυναμικού κοινού (15-44). Εκεί, το MEGA τερμάτισε χθες τελευταίο -στην 5η θέση! - με 10,5% , με το "Κάτι ψήνεται" να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης με 24,8% και το εναλλακτικό δελτίο του Star να ακολουθεί με ποσοστό τηλεθέασης 17,4%
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δελτίο ειδήσεων του Alpha που μεταδίδεται μία ώρα νωρίτερα από τα περισσότερα δελτία, τον τελευταίο μήνα έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή άνοδο στον πίνακα τηλεθέασης.
Χθες, έκανε 21,3%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου