ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πολιτικός, γυμνός στο Twitter


Άσχετη φωτογραφία.
Απλά βάλαμε κάτι...καλό









Σκάνδαλο πλήττει τους Δημοκρατικούς, με βουλευτή τους να παραδέχεται ότι έστελνε σε νεαρές γυναίκες ημίγυμνες φωτογραφίες. Τα ψέμματα και η ταπεινωμένη σύζυγος ...
Ο αντιπρόσωπος των Δημοκρατικών που έχει εκλεγεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης (βορειοανατολικές ΗΠΑ) Άντονι Γουέινερ παραδέχτηκε αργά παραδέχθηκε Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου ότι είχε στείλει τολμηρές φωτογραφίες του μέσω του Twitter σε γυναίκες που συναντούσε ηλεκτρονικά, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.
Ο βουλευτής, που προέβη στις δηλώσεις αυτές από ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, σκουπίζοντας τα δάκρυά του, με λυγμούς και τρεμάμενη φωνή, εξήγησε ότι είχε στείλει φωτογραφία του με το εσώρουχο σε γκρο πλαν σε μια γυναίκα στο Σιάτλ, λέγοντας ότι το έκανε για "αστείο".
"Η φωτογραφία ήταν δική μου, εγώ την έστειλα", είπε, ενώ πρόσθεσε ότι νιώθει μεγάλη ντροπή για τον εαυτό του, χαρακτηρίζοντας τις πράξεις του "πολύ κουτές" και "καταστροφικές".
"Ωστόσο όταν συνειδητοποίησα ότι το έστειλα στο Twitter, πανικοβλήθηκα, απέσυρα τη φωτογραφία και είπα ότι έπεσα θύμα πειρατείας", τόνισε.
"Μετά επέμεινα σε αυτή την εκδοχή", ότι δηλαδή ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός του στο Twitter, "και αυτό ήταν μεγάλο λάθος", είπε αναφερόμενος σε αρκετές δηλώσεις του στον Τύπο την περασμένη εβδομάδα περί του θέματος της πειρατείας.
Ωστόσο πρόσθεσε: "Δεν παραιτούμαι. Είπα σαφώς ότι αναλαμβάνω την ευθύνη" για την υπόθεση.

Είχε αρνηθεί τα πάντα...
Το σκάνδαλο ξέσπασε πριν από τουλάχιστον μια εβδομάδα, όταν ο Γουέινερ αρνήθηκε ότι είχε στείλει μέσω Twitter μια φωτογραφία του με εσώρουχο, σε μια 21χρονη φοιτήτρια στην Πολιτεία Ουάσινγκτον επιμένοντας ότι ο λογαριασμός του είχε παραβιαστεί.
Ο βουλευτής, που εθεωρείτο ανερχόμενο αστέρι του Δημοκρατικών και μια από τις ελπίδες του κόμματος για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο δήμο της Νέας Υόρκης το 2013, πρόσθεσε ότι είχε "αρκετές ανάρμοστες συνομιλίες στο Twitter, το Facebook, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιστασιακά, μέσω τηλεφώνου, με έξι γυναίκες που συναντούσε στο Διαδίκτυο. Ωστόσο καμιά σχέση με τις γυναίκες αυτές δεν εξελίχθηκε σε σωματική επαφή, είπε.
Ο Γουέινερ ομολόγησε ότι διατηρούσε επί αρκετά χρόνια, πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου του, την ηλεκτρονική αυτή παρέα με τις γυναίκες αυτές, τις οποίες γνώρισε αρχικά στο Facebook. Διευκρίνισε ότι χρησιμοποιούσε τον προσωπικό του υπολογιστή στο σπίτι και ουδέποτε τον υπολογιστή που είχε ως βουλευτής.

"Αγαπώ τη γυναίκα μου"
O βουλευτής, τόνισε πως ζήτησε επανειλημμένα συγνώμη από τη γυναίκα του η οποία, όπως είπε ο ίδιος, έμαθε για όλα αυτά "το πρωί της Δευτέρας".
"Αγαπώ τη γυναίκα μου και δεν έχουμε πρόθεση να χωρίσουμε εξαιτίας αυτού", τόνισε. Ο Γουέινερ είναι παντρεμένος με τη Χούμα Αμπεντίν, μια επί χρόνια συνεργάτιδα της υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.
Πρόσθεσε ότι η γυναίκα του στεναχωρήθηκε όπως και η επικεφαλής της δημοκρατικής μειοψηφίας Νάνσι Πελόζι, με την οποία ο Γουέινερ συνομίλησε πριν από τη συνέντευξη Τύπου.
Μετά τη συνέντευξη η Πελόζι εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας τη διενέργεια έρευνας για τυχόν παράβαση από τον Γουέινερ των ισχυόντων κανονισμών δεοντολογίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
"Είμαι βαθιά απογοητευμένη και λυπημένη για το θέμα αυτό, για τη γυναίκα του Άντονι, τη Χούμα, την οικογένειά του, την ομάδα του, τους ψηφοφόρους του. Ζητώ τη διενέργεια έρευνας της επιτροπής ηθικής", πρόσθεσε.
Ο Άντονι Γουέινερ έγινε στόχος πολλών σαρκαστικών σχολίων στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.
Η πολεμική κλιμακώθηκε τη Δευτέρα μετά τη δημοσίευση και νέων φωτογραφιών στο Διαδίκτυο. Τις φωτογραφίες έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Biggoverment.com.


ΤΟ ΣΟΚΑΚΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου