ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Προσοχή! Δε πληρώνουν ασφάλιστρα ιδιοκτήτες 700.000 ΙΧ - Δείτε ΦΩΤΟ







Έρευνα του Νewsit για την αδυναμία των Ελλήνων να πληρώσουν ακόμη και τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων τους. Κάποιοι ανεύθυνοι βέβαια δεν τα πληρώνουν από άποψη καθώς πιστεύουν πως ειναι Σουμάχερ. Τι να κάνετε εάν σας τρακάρει ανασφάλιστο..
ΙΧ. Περισσότερα απο 700.000 είναι τα ανασφαλιστα οχήματα στην Ελλάδα με την επαρχία να κρατάει τα σκήπτρα έναντι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όπως χαρακτηριστικά καταγγέλει μέσω του Νewsit ο πρώην Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Παναγιώτης Αλεξόπουλος.
Μια βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας ήταν αρκετή για να εντοπίσουμε ανασφάλιστα οχήματα ακόμη και από το 2000.
Εντοπίσαμε ανασφάλιστο όχημα από το 2007.
Ο οδηγός του συγκεκριμένου ανασφάλιστου ΙΧ μάλλον ανήκει σε εκείνους που δεν έχουν να πληρώσουν. Το συμβόλαιό τους έληξε τους τελευαταίους 2 μήνες.

Όπως δήλωσε στο Newsit o πρώην Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Παναγιώτης Αλεξόπουλος "αιτία για αυτήν την κατάσταση είναι η αδυναμία των ιδιοκτητών να πληρώσουν την ασφάλεια καθώς μια οικογένεια με 2 αυτοκίνητα χρειάζεται κατα μέσο όρο το λιγότερο 800 ευρω το χρόνο για να τα έχει ασφαλισμένα. Η ασφαλιστική κάλυψη αποτελεί πολυτέλεια στον οικογενειακό προϋπολογισμό και ως εκ τούτου χιλιάδες είναι αυτοί που αποφασίζουν να κυκλοφορούν με ανασφαλιστο όχημα εγκληματόντας έναντι του κοινωνικού συνόλου. Σκεφτείται πως περισσότερα απο τα μισά οχήματα στην επαρχία κυκλοφορούν ανασφαλιστα. Επίσης σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εμπλακεί σε τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα θα πρεπει να καλέσει την Τροχαια. Από τη στιγμή που ειναι εκείνος ασφαλισμένος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα καθώς η ασφαλιστική του εταιρεία θα αναλάβει να αποζημιωθεί.



 Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου