ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αλέξανδρος Ρήγας :«Θέλω να μπω σε μια κλινική»








 Εδώ και καιρό ο Αλέξανδρος Ρήγας δηλώνει αδυναμία να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Όλες οι παραστάσεις του «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του... » ακυρώθηκαν μέχρι το τέλος Ιουλίου...
Πληροφορίες της Espresso ήθελαν τον Αλέξανδρο να βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση και να έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Ο ίδιος σχεδόν το επιβεβαιώνει σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Down Town», την οποία παραχώρησε πριν από λίγο καιρό και δημοσιεύθηκε χθες.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα έριχνε μαύρη πέτρα πίσω του, δηλώνει: «Θέλω να μπω σε μια κλινική για είκοσι μέρες και να είμαι σε ένα κρεβατάκι ολημερίς. Να τρέφομαι ακόμη και ενδοφλεβίως και να μη με ξυπνάνε, αλλά να έχω το άλλοθι ότι τα έχει παίξει ο οργανισμός μου. Να φύγω, ε; Να πω "θα πάω μπροστά και όπου με βγάλει". Αν ήξερα καλά μια ξένη γλώσσα, αν είχα κουράγιο και δύναμη καλά θα ήταν! Όμως έχω την αίσθηση ότι μεγάλωσα πολύ για κάτι τέτοιο».
Με δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο δημοφιλής ηθοποιός δηλώνει ότι μπήκε πάλι σε κανονικούς ρυθμούς, οι συνεχείς ακυρώσεις προκαλούν επιπλέον ανησυχία. Ο ίδιος, εβδομάδες πριν, δεν κρύβει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει: «Τον τελευταίο καιρό κουράστηκα πολύ, αποσυντονίστηκα τελείως οργανικά. Κράσαρε το σύστημα. Υπερένταση, άγχος, ευθύνες, παραστάσεις, πρόβες, καινούρια παραγωγή και γράψιμο για το "Λαμπέτη"».
Διαβάστε ακόμη: Εξαφάνιση-μυστήριο του Αλέξανδρου Ρήγα - Ακύρωσε όλες τις παραστάσεις για το καλοκαίρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου