ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η πρώτη συνέντευξη μετά την κατανομή αρμοδιοτήτων του νέου Προέδρου του ΠΥΡΣΟΥ Μένιου Παπαϊωάννου





Στον  Star-fm μίλησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας των Γρεβενών Μένιος Παπαϊωάννου, μόλις ανακηρύχθηκε σ αυτή τη θέση από τα Μέλη του ΔΣ. Ο νέος πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε τα..
μέλη που τον εξέλεξαν στη θέση αυτή, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που θα καταβάλλουν για να φέρουν ξανά τον κόσμο των Γρεβενών στο γήπεδο. Το εισιτήριο θα κοστίζει πλέον μόνο 5€ διότι αντιλαμβάνονται την δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο πανελλήνιο, ενώ θα κυκλοφορήσουν περίπου 80 εισιτήρια διαρκείας , όσες είναι και οι θέσεις των επισήμων και θα κοστίζουν 150€. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές μελών όπου το κόστος εγγραφής είναι 50€.
«Θα παλέψουμε να βρούμε οικονομική βιώσιμη λύση για την ομάδα, η οποία γυρίζει σελίδα» , είπε ο πρόεδρος και ευχαρίστησε την Αντιπεριφέρεια, τον Δήμο Γρεβενών αλλά και την ΕΠΣΓ που αγκάλιασαν την νέα αυτή κίνηση.
Αναφερόμενος στον μεγαλοχορηγό και πρώην πρόεδρο είπε: » ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΥΡΣΟΥ αφού συνέδεσε την ομάδα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου».
Δείτε ποιοι μετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο EΔΩ

1 σχόλιο: