ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Φθιώτιδα: Αιματηρά επεισόδια με ''διαιτητή'' τον Απόστολο Γκλέτσο!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, όταν κάτοικοι του Αχλαδίου διαπληκτίστηκαν με τσιγγάνους που είχαν κατασκηνώσει στο χωριό...








Σύμφωνα με τους κατοίκους, οι τσιγγάνοι όχι μόνο ήταν προκλητικοί, αλλά τους πετούσαν πέτρες, ξύλα, σπασμένα μπουκάλια, καρέκλες, ενώ απειλούσαν ότι θα βγάλουν τις καραμπίνες. Η εμφάνιση των δυο..
αστυνομικών, που έφτασαν για βοήθεια από το Α.Τ. Στυλίδας, εξόργισε ακόμη περισσότερο τους αθίγγανους οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς!
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ακολούθησε πραγματική μάχη μεταξύ κατοίκων, αστυνομικών και αθιγγάνων. Μάλιστα οι τσιγγάνοι χτύπησαν στο κεφάλι με καδρόνι τον έναν αστυνομικό, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κ.Υ. Στυλίδας για ράμματα. Οι συμπλεκόμενοι ήρθαν στα χέρια και προκλήθηκαν αρκετές φθορές στην δημοτική περιουσία, ώσπου κάποιοι άρπαξαν… καραμπίνες και απείλησαν να γίνει μακελειό! Εκείνη τη στιγμή κατέφθασε ο δήμαρχος Στυλίδας που κατάφερε να τους αποτρέψει!
Στη συνέχεια οι αθίγγανοι επιβιβάστηκαν στα 3 αγροτικά αυτοκίνητά τους και κινήθηκαν προς Λαμία. Στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας είχε ήδη σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό τους. Από το Αχλάδι μέχρι και τη Λαμία ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη.
Στις Ράχες, στη Στυλίδα, στην Αγία Παρασκευή και αλλού, οι κάτοικοι έβλεπαν τα περιπολικά με φάρους και σειρήνες και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Τελικά τα 3 αγροτικά κινήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα από αυτά στη Ροδίτσα και να συλλάβουν τους 3 αθίγγανους που επέβαιναν σε αυτό.
Καταδικάστηκαν οι τσιγγάνοι που τραυμάτισαν τον αστυνομικό
Το απόγευμα το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο της Λαμίας καταδίκασε σε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή δύο τσιγγάνους, που κατηγορούνταν ότι επιτέθηκαν και προπηλάκισαν αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου