ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Το δούλεμα συνεχίζεται: Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2012 βλέπει ο Βενιζέλος...









Αισιόδοξος ότι ο στόχος για μείωση του ελλείμματος στο 7,5% το 2011 ισχύει και μπορεί να επιτευχθεί εάν εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος..
Βενιζέλος, μιλώντας προς τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο έκτο ετήσιο «Greek Roadshow» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.
Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι... δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε μια στιγμή, καθώς οι χρονιές που έρχονται είναι κρίσιμες.
«Στόχος είναι να βγούμε από την εστία της περιδίνησης. Στα μέσα του 2014 να μπορεί η χώρα μας αξιόπιστα να πει ότι έχει βγει από την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι από το 2012 θα υπάρξουν θετικοί αναπτυξιακοί ρυθμοί.
Αναφερόμενος στο ζήτημα των εγγυήσεων σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να καταλήξουμε σε πολιτική λύση που καλείται να βρει η ευρωζώνη ώστε να δοθούν καθαρά μηνύματα στις αγορές.
Η βοήθεια στην Ελλάδα είναι αναγκαία για να επιτύχει η ευρωζώνη την αυτοπροστασία της. Η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα προβλήματα της ευρωζώνης, δεν είναι το κεντρικό και όχι το δυσκολότερο, πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στις αποκρατικοποιήσεις επανέλαβε ότι ισχύουν οι στόχοι που έχουν τεθεί και δεν υπάρχουν περιθώρια για αποκλίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου