ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τρια κόμματα σε 22 μήνες για τον Κιλτίδη που πήγε ΛΑΟΣ







Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμμαχία, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Τρία κόμματα σε 22 μήνες. Ρεκόρ μετακινήσεων για έναν βουλευτή; Σίγουρα! Ο λόγος για τον Κώστα Κιλτίδη, ο οποίος χθες..
ολοκλήρωσε μια προαναγγελθείσα πολιτική μετεγγραφή στον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο κ. Κιλτίδης τον Οκτώβριο του 2009 εκλέχτηκε για μια ακόμη φορά βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Κιλκίς. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2010, ανεξαρτητοποιήθηκε για να προσχωρήσει λίγους μήνες μετά στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Και χθες αποφάσισε να ολοκληρώσει (;) την πολιτική του περιήγηση σε ένα κόμμα που ο αρχηγός του στηρίζει με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση.
Η προσχώρηση του κ. Κιλτίδη στον ΛΑΟΣ ήταν αναμενόμενη, αφού ο βουλευτής, που ανήκει στη σκληρή εθνικοπατριωτική γραμμή, διατηρεί επί πολλά χρόνια ανοιχτή γραμμή με τον κ. Καρατζαφέρη. Από την πρώτη στιγμή που ο κ. Κιλτίδης αποχώρησε από τη Δημοκρατική Συμμαχία, με το αιτιολογικό ότι «η σύσταση της ευρείας κεντροδεξιάς παράταξης που είχαμε οραματιστεί δεν φαίνεται να κατέστη δυνατή» και αφού είχε ψηφίσει «παρών» στο Μεσοπρόθεσμο, η επιλογή να μετακινηθεί στον ΛΑΟΣ ήταν μονόδρομος.
Μετά την προσχώρησή του ανοίγει ο δρόμος, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος χθες, να είναι υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καρατζαφέρης τον καλωσόρισε στο κόμμα, ενώ ο πρώην υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή έκανε λόγο για τον αγώνα που θα δώσει για «την ανατροπή και την αναγέννηση»!
Μ. Β. Λαζαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου