ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Σύνταξη: Πως θα αναγνωρίσετε ως 7 πλασματικά χρόνια...









Πλασματικό χρόνο ασφάλισης από τέσσερα ως επτά έτη μπορούν να αναγνωρίσουν όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης από το 2011 ως το 2014. Ο συνολικός χρόνος των ετών που εξαγοράζονται..
συνυπολογίζεται τόσο για τη θεμελίωση του συνταξιοδοτικού δικαιώματος όσο και για την προσαύξηση του ποσού της σύνταξης.
Οσοι θεμελιώνουν δικαίωμα το 2011 μπορούν να αναγνωρίσουν τέσσερα έτη, όσοι θεμελιώνουν το 2012 αναγνωρίζουν πέντε έτη, το 2013 έξι έτη και το 2014 και μετά επτά έτη.
Σε εγκύκλιο που εξέδωσε ο υπουργός Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνης αναφέρονται αναλυτικά οι χρόνοι εξαγοράς, τα ποσά που πρέπει να καταβάλει ο ασφαλισμένος, καθώς και βασικά παραδείγματα για τη διευκόλυνση τόσο των υπηρεσιών όσο και των ασφαλισμένων.
Ο υπουργός Εργασίας ζητεί από τις υπηρεσίες όλων των Ταμείων να είναι προσεκτικές και να παρέχουν πλήρη ενημέρωση στους ασφαλισμένους, καθώς σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης οι εισφορές που έχουν καταβληθεί για την αναγνώριση των πλασματικών χρόνων ασφάλισης δεν επιστρέφονται.
Αναλυτικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου