ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ξύπνησε ο εφιάλτης στην Ουτόγια - Επι 8 ώρες ο Μπρέιβικ έδειχνε πώς έσπειρε το θάνατο - Συγκλονιστικό βίντεο







"Μαγνητοσκόπησε το μακελειό", γράφουν νορβηγικές εφημερίδες. Η νορβηγική αστυνομία μετέφερε τον Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ στο νησί Ουτόγια για την αναπαράσταση της επίθεσης που..
εξαπέλυσε πριν από τρεις εβδομάδες σκοτώνοντας 69 ανθρώπους.



Σε μία από τις φωτογραφίες από την αναπαράσταση, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα VG, ο 32χρονος Μπρέιβικ, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του, έχει πάρει τη θέση σκοπευτή και φαίνεται να στοχεύει κάποιον που προσπαθεί να απομακρυνθεί κολυμπώντας.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 






Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η αναπαράσταση έγινε το Σάββατο και ανακοίνωσε ότι περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη δημοσιότητα αργότερα.
Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Μπρέιβικ φρουρείτο από ένοπλους αστυνομικούς και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κόκκινο πουλόβερ, ενώ είχε ελεύθερα μόνο τα χέρια του για τις ανάγκες της αναπαράστασης που διήρκεσε οκτώ ώρες.
Στο μεταξύ ο νορβηγός εισαγγελέας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες οτι ο Μπρέιβικ αρκετές φορές στην αστυνομία κατα τη διάρκεια του μακελειού ενω νορβηγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο 32χρονος να μαγνητοσκόπησε τη δράση του και να έκρυψε το βίντεο ή να το έδωσε σε άλλον.
Το νησί παραμένει κλειστό για τους επισκέπτες από τις 22 Ιουλίου που εκδηλώθηκε η επίθεση, η οποία ακολούθησε την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο Οσλο με οκτώ νεκρούς--επίσης έργο του Μπρέιβικ.
Τα θύματα της επίθεσης στο νησί συμμετείχαν σε θερινή κατασκήνωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η νεολαία του νορβηγικού Εργατικού Κόμματος, το οποίο ο Μπρέιβικ κατηγορούσε σε μανιφέστο του επειδή προωθεί την πολυπολιτισμικότητα.
Τα περισσότερα θύματα στο νησί ήταν έφηβοι ή 20αρηδες και κάποια από αυτά πυροβολήθηκαν ενώ κολυμπούσαν για να γλιτώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου