ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η Εθνική Μπάσκετ υπέταξε (83-80) και τη Ρωσία

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 16 πόντους..








 Με κορυφαίο τον Γιάννη Μπουρούση (13 π., 6 ρ.), ο οποίος… κατάπιε τους αντιπάλους του (και τι αντιπάλους; Τον Αντρέι Κιριλένκο και τον Τιμοφέι Μαζγκόφ, έναν αστέρα και έναν εκκολαπτόμενο..
άσο του ΝΒΑ) σημειώνοντας 8 πόντους στα δύο τελευταία λεπτά με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ υπέταξε (83-80) και τη Ρωσία σημειώνοντας το «τρία στα τρία» στο διεθνές τουρνουά «European Basketball Tour», που ολοκληρώθηκε σήμερα (7/8) στη Λευκωσία.
Είναι το δεύτερο σερί βράδυ, που η ελληνική ομάδα «φλέρταρε» με την ήττα, μετά και τη δύσκολη επικράτηση (67-66) επί του Ισραήλ, ωστόσο αυτό που κρατούν ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του είναι η μαχητικότητα όλων των παικτών ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, η ομαδικότητα και η αυταπάρνηση, που θα αποτελέσουν οδηγό στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ (Λιθουανία, 31 Αυγούστου – 18 Σεπτεμβρίου).
Ακόμη και όταν η Ρωσία προσπέρασε με διαφορά 16 πόντων (25-41 στο 18’), η Ελλάδα δεν τα παράτησε, έβγαλε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και με «σκυλίσια» άμυνα και παλικαρίσια καλάθια κατάφερε να επιστρέψει και να κατακτήσει στο τέλος τη νίκη, χάρη στα απανωτά καλάθια του Μπουρούση και τις δύο εύστοχες βολές του πολύ καλού Κώστα Σλούκα 2,5’’ πριν από την εκπνοή.
Σημαντική ήταν η συνεισφορά των δύο «παλιών» Αντώνη Φώτση (11 π., 4ρ.) και Νίκου Ζήση (11 π., 4 ασ.), ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Εθνικής αναλαμβάνοντας με επιτυχία το μαρκάρισμα του Κιριλένκο και σκοράροντας 13 δύσκολους πόντους στο επιθετικό κομμάτι.
ΕΛΛΑΔΑ Βασιλειάδης 8, Μπουρούσης 13 (6 ρ.), Ζήσης 11 (4 ασ.), Ξανθόπουλος 2 (2 κλ.), Μπράμος 4, Φώτσης 11 (4 ρ.), Παπανικολάου 7, Σλούκας 8 (3 ασ., 2κλ), Μαυροειδής 2, Κουφός 2, Βουγιούκας 2, Καϊμακόγλου 13 (4 ρ.).
ΡΩΣΙΑ: Βοροντσέβιτς 3, Ζουκανένκο 2, Μπικόφ 2, Φριντζόν 24, Βορονόφ, Μαζγκόφ 9, Σβεντ 8, Μόνια 3, Χβοστόφ 2, Σαμπάλκιν 4, Κιριλένκο 23.
Τα επόμενα τουρνουά της Εθνικής
Ιταλία (Ρίμινι), 12-14 Αυγούστου
12 Αυγούστου Πολωνία-Ελλάδα
Ιταλία-Βοσνία


13 Αυγούστου
Βοσνία-Ελλάδα
Ιταλία-Πολωνία


14 Αυγούστου
Βοσνία-Πολωνία
Ιταλία-Ελλάδα



Γερμανία (Μπάμπεργκ), 19-21 Αυγούστου
19 Αυγούστου
Eλλάδα-Τουρκία
Γερμανία-Βέλγιο


20 Αυγούστου
Βέλγιο-Ελλάδα
Γερμανία-Τουρκία


21 Αυγούστου
Τουρκία-Βέλγιο
Γερμανία-Ελλάδα




Ελλάδα (Αθήνα), 23-25 Αυγούστου, Τουρνουά «Ακρόπολις»
23 Αυγούστου
Μαυροβούνιο-Ιταλία
Ελλάδα-Βουλγαρία


24 Αυγούστου
Μαυροβούνιο-Βουλγαρία
Ελλάδα-Ιταλία


25 Αυγούστου
Ιταλία-Βουλγαρία
Ελλάδα-Μαυροβούνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου