ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ποιος επιχειρηματίας αγοράζει το ALTER







Εξελίξεις πυροδοτεί το ενδιαφέρον γνωστού επιχειρηματία να αγοράσει το Alter. Ποιες οι αντιδράσεις των άλλων καναλιών.Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν σε όλο το..
διαδίκτυο και στην αγορά, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται πως ήρθε η «ανάσα» για το κανάλι του Μπουρναζίου, αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και Μπακογιάννη, λέγεται ότι συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο του Alter, Γιώργο Κουρή για την εξαγορά ποσοστού του καναλιού ενώ μένει να γίνουν και οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Dealnews online η προσχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Alter πρόκειται να γίνει με τη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 25,6 εκατ. ευρώ
Από την άλλη φαίνεται πως οι υπόλοιποι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν το μερίδιό τους στο νέο –όπως όλα δείχνουν- μέτοχο.
Πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει δείξει ενδιαφέρον για το κανάλι του Μπουρναζίου και τον περασμένο Μάρτιο με τον Γιώργο Κουρή όμως από την πλευρά του να δείχνει ανένδοτος.
Η δυναμική αυτή είσοδος στο χώρο τον media δρομολογεί εξελίξεις αλλά και αναταράξεις, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαθέτει το 10% του ΣΚΑΪ που ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο.
Ωστόσο οι δρόμοι Μαρινάκη – Αλοφούζου έχουν χωρίσει, με την δυσαρέσκεια ανάμεσά τους να διαγράφεται έντονα, λόγω και της θέσης που είχε πάρει ο ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου