ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Καιρός: Με δροσιά μπαίνει ο Αύγουστος









Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται στα κεντρικά και βόρεια. Πιο αναλυτικά:..
 
Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία και πιθανόν στη Θράκη. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα στα δυτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 33 βαθμούς κελσίου.


Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στέρεα και δυτική Πελοπόννησο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στην Ηπειρο και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς κελσιου.


Στην ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. ΣεΘεσσαλία, ανατολική Στερεά και Ευβοια θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία στην ανατολική στέρεα και την Εύβοια. Μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς κελσιου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός με δυτικούς, βορειοδυτικούς ανέμους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 22 έως 33 βαθμούς κελσιου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι επίσης καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 35 βαθμούς κελσιου. Στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νόμου όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσιου.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο  από 21 έως 32 βαθμούς Κελσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου